Oscar-gaalan muodissa näkyi hääteema

Etsitkö inspiraatiota hääpukuusi? Katso miten Hollywood-kaunottaret pukeutuivat Oscar-gaalan punaiselle matolle.

Häämuoti on selvästi inspiroinut Hollywood-tähtiä juhlapukeutumisessa. Monet Oscar-gaalan kaunottaret olisivat voineet kävellä punaiselle matolle suoraan hääjuhlasta.

Näyttelijättärien iltapuvut hurmasivat hohdollaan ja kimmellyksellään. Muutama vaalea puku muistutti myös leikkauksensa ja värinsä puolesta morsiuspukua. Näissä upeissa asuissa voisi varmasti moni morsian sanoa tahdon.

Mamma Mia! -tähti Amanda Seyfried hurmasi olkaimettomassa Armani Prive -luomuksessa. Tyylikäs laskostus vyötärön kohdalla teki helmasta eläväisen.

Laulaja ja näyttelijä Miley Cyrus oli valinnut ylleen samppanjanvärisen, Jenny Packhamin suunnitteleman puvun. Tyköistuva korsettimainen yläosa ja helmikirjailtu tyllihame sopivat hoikalle nuorelle naiselle.

Up in the air -elokuvasta tuttu Anna Kendrick oli pukeutunut romanttiseen, vanhanajan glamouria säteilevään Elie Saabin iltapukuun. Vaikkei puku olekaan valkoinen, se sopisi täydellisesti kevät- tai kesähäihin.

Näyttelijätär Cameron Diaz kirjaimellisesti hohti Oscar de la Rentan iltapuvussaan, jota koristivat tylli sekä metallinhohtoiset ja kultaiset kirjailut. Rohkea ja näyttävyyttä hakeva morsian voisi valita tämän luomuksen ylleen.

(MTV3 Helmi)

Kuvat: WireImage / AOP

Lue myös:

    Uusimmat