Onko tässä SM-liigakauden mielettömin torjunta? Leijonat-sankari pysäytettiin kuin tyhjästä: "Ei ole totta"

"Ei ole totta" – KalPan Stefanos Lekkas venyy todelliseen haamutorjuntaan 0:26
Jarkko Immosella oli tyhjää maalia edessään, mutta katsokaa, miten Stefanos Lekkas heittäytyi kiekon tielle!

"Koko Liigan alkukauden upein torjunta" – niin KalPa hehkutti Stefanos Lekkasin pelastusta lauantain jääkiekko-ottelusta, eikä perusteetta.

Tilanne nähtiin Kuopiossa pelatun mittelön kolmannessa erässä, kun Jukurit-hyökkääjä Jarkko Immonen syötteli Jesper Piitulaisen kanssa hyökkäysalueella. Piitulainen jakoi viimeisen namupassin Immoselle, niin että vuoden 2011 maailmanmestarilla sekä maali- ja pistepörssien voittajalla oli jo tyhjä maali edessään.

Niin vain yhdysvaltalaisveskari Lekkas sai venyttyä torjunnan maila- ja kilpiosastollaan.

Mikä pelastus! Stefanos Lekkas – ei ole totta! MTV Urheilun selostaja Olli Eronen huusi.

Katso Lekkasin huima haamutorjunta ylälaidan videolta!

KalPa johti ottelua kyseisellä hetkellä 3–1. Jukureilla olisi ollut maalin tehdessään hyvä sauma nousta vielä kilvoittelemaan pisteistä, kun matsia oli reilut yhdeksän minuuttia jäljellä.

Mikkeliläiset eivät osumaa kuitenkaan saaneet, ja KalPa korjasi taistosta voiton lukemin 4–1.

Selostaja Eronen totesi torjunnan sopivan Eero Kilpeläisen juhlailtaan – KalPan maalivahtilegendan paita nostettiin ennen peliä hallin kattoon.