Onko Robert Heleniuksen ura paketissa? Näin nyrkkeilytähden isä kommentoi: "Pari viikkoa"

Näin isä kommentoi Robert Heleniuksen uran jatkoa 0:27
Näin isä kommentoi Robert Heleniuksen uran jatkoa.

Robert Heleniuksen tyrmäystappiosta on kulunut vajaat kaksi vuorokautta. MTV Urheilu tapasi Heleniuksen Karl-isän. Huippunyrkkeilijän uran jatkumisesta isällä on sanottavaa napakasti.

Deontay Wilder tyrmäsi Heleniuksen Yhdysvalloissa varhain sunnuntai-aamuna Suomen aikaa. Poikansa valmentajana aikaisemmin toiminut Karl Helenius kertoo, että tilanne pääsi säikäyttämään.

– Kyllä siinä heti meni kädet ristiin, ja aloin rukoilemaan, ettei mitään pahempaa ole tapahtunut, Karl Helenius toteaa.

Isä oli saanut Robertin sairaalareissun aikana väliaikatietoja poikansa terveydentilasta, että kaikki oli olosuhteisiin nähden kuitenkin hyvin.

Tyrmäykseen päättynyt ottelu on käynnistänyt laajalti spekulaatiot Robert Heleniuksen uran mahdollisesta päättymisestä. Helenius muun muassa sanoi Wilderille YouTube-videolla ottelun jälkeen, että "hän on ulkona". Varmaa tietoa uran jatkokuvioista ei kuitenkaan tässä vaiheessa vielä ole.

Karl Helenius kommentoi pääkuvan videolla poikansa uran mahdollista päättymistä. Katso klippi ylhäältä.

Vaikka ura vielä jatkuisikin, on suomalaisen nyrkkeilyn lippulaiva joka tapauksessa lähellä viimeistä hanskojen ripustamistaan. Karl Heleniuksen mukaan suomalaisella nyrkkeilyllä ei kuitenkaan ole hätää.

– Erittäin lupaavalta näyttää. On paljon seuroja ja paljon nuoria. He haluavat kilpailemaan, kaikki haluavat kilpailla, isä-Helenius kertoo.

Karl Helenius on joka tapauksessa luonnollisesti erittäin ylpeä pojastaan. Erityisesti hän on ylpeä siitä, että maailman huipulle on noustu puhtain paperein.

– Ollaan puhtailla eväillä päästy maailman huipulle. Sanon ihan näin suoraan, että maailman huipulla ei olla puhtailla eväillä, sanotaan 20 parhaan joukossa, Karl Helenius päättää. 


Lue myös:

    Uusimmat