Onko putki päällä, Matti Nykänen?

Elämässään huiput ja laskut kokenut maailman paras mäkihyppääjä Matti Nykänen on tunnetusti ollut perso alkoholipitoisille juomille. Viime talvena mäkihyppyyn vuosien tauon jälkeen panostanut Nykänen on viime aikoina osoittanut jälleen huolestuttavia merkkejä siitä, että siideri maistuu taas.

Maikkarilla viime viikon torstaina piipahtanut Matti Nykänen särpi Viihdeuutisten haastattelun aikana tasaiseen tahtiin siideriä, mutta oli tarkkana siitä, ettei pullo joutunut kuvaan.

Matti kertoi urheilun ja esiintymisen muodostavan hänen elämässään "semmoisen kokonaisuuden".

– Kun vetää kahden tunnin keikan, niin kyllähän siinä kunto nousee. Ja sitten siihen urheilut ynnä muut päälle. Joskus pitää huilatakin ja käydä kavereiden kanssa viihteellä. Minusta se puoli on viime aikoina jäänyt vähemmälle, vaikkakin tässä nyt ollaan kuukauden verran otettu kaljaa ynnä muuta, Matti myönsi tuolloin.

Matin fanit huolestuivat miehen kunnosta myös lauantaina Järvenpään Tanssikeskuksessa, jossa Nykänen esiintyi - eikä aivan selvin päin.

Mäkikotkaa jouduttiin odottelemaan lavalle tovi, ja muutamat veikkailivatkin lööppikuninkaan olevan niin heikossa hapessa, ettei hän kykenisi esiintymään lainkaan. Matin manageri kertoi Viihdeuutisille, ettei mäkimies ollut "tällä kertaa" haastateltavissa.

– Matti saapui Tanssikeskuksen pihalle taksilla, ja oli niin tukevassa humalassa, ettei ollut pysyä pystyssä, silminnäkijät päivittelivät.

Veteraanihyppääjä helpotti huonoa oloaan ennen keikkaa, ja kykeni kuin kykenikin lopulta nousemaan lavalle. Nykänen ei keikan aikana kuitenkaan itse spiikannut biisejään, vaan keskittyi lyriikoiden muisteluun.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat