Onko ikävä Cheekiä? Jare Tiihonen räppäsi somevideolla: "Mua rahal ei saa ostaa"

Jare "Cheek" Tiihonen saapui "kalsarikäräjille" –  näin hän kommentoi Jasper Pääkkösen oikeusjupakkaa 1:27
Näin Jare Tiihonen kommentoi saapuessaan Jasper Pääkkösen ja alusvaateyrityksen niin kutsutuille kalsarikäräjille.

Jare Tiihonen, eli aiemmin rap-artistina tunnettu Cheek, painotti sosiaalisessa mediassa, ettei ole palaamassa mihinkään. 

Rap-artisti Cheek, eli Jare Tiihonen, lopetti uransa näyttävästi Lahden mäkimontussa vuonna 2018 Valot sammuu -konserttien merkeissä. Näin ollen hänen viimeisistä keikoistaan on kulunut viisi vuotta. Sen koommin miehen ei ole kuultu räppäävän ennen kuin 25. elokuuta Instagramin tarinat-osiossa. 

Tiihonen riimitteli autossa uransa lopettamisen kunniaksi ja kiitokseksi rap-artisti Nasin  kappaleen Hate Me Now tahtiin.

– Ne haluu Cheekin takas kehiin
ne kutsuu koko mun tiimin palaveriin
mut en oo palaamassa koskaa
mua rahal ei saa ostaa, Tiihonen riimitteli Instagramissa. 

Hän räppäsi myös, että jos ei pidä puheitaan, niin karma saattaa kostaa. Lopettaessaan Tiihonen on vannonut, ettei tule palaamaan koskaan Cheekinä takaisin lavoille. Hän painottikin videolla, ettei ole tekemässä paluuta mihinkään.

Jare Tiihosen somessa näkyy toisinaan myös hänen Otus-koiransa.

Jos julkaisu ei näy, voitk katsoa sen tästä.

Tiihonen on ollut otsikoissa tänä keväänä myös niin kutsutuista kalsarikäräjistä, joissa hän oli todistamassa Jasper Pääkkösen  ja alushousuyrityksen riita-asiassa. Pääkkösen mukaan Tiihonen osaa kertoa, millaisia palkkioita suomalaisille eturivin esiintyjille maksetaan mainoksista.

Lue myös:

    Uusimmat