Omituinen ”autovarkaus” Kanadassa – auton anastaja palautti kulkuneuvon tankki täynnä

1:26
Tällainen on nykyaikainen autovarkaus.

Mies hyppäsi parkkipaikalla autoon, mutta huomasi pian, ettei se olekaan hänen omansa.

Naishenkilö soitti hätänumeroon havaittuaan, että hän autonsa on varastettu parkkipaikalta. Onnekseen hän sai autonsa takaisin ja mikä parasta – tankki täynnä.

Kaksi identtistä autoa

Nainen oli parkkeerannut autonsa lähes identtisen näköisen valkoisen Huyndai Santa Fen viereen ja mennyt asioimaan viereiseen liikkeeseen. Kun hän oli palannut paikalle, auto oli kadonnut.

Myöhemmin kävi ilmi, että viereisen identtisen auton omistanut mies oli epähuomiossa istunut väärään autoon ja onnistunut ajamaan sen kanssa pois. Mies oli jopa täyttänyt auton tankin, ennen kuin oli huomannut, että kyseessä ei tosiaankaan ollut hänen autonsa.

Mies palautti ”varastetun” auton naiselle, joka maksoi miehelle takaisin auton tankkauksen.

Auto helppo ”varastaa” kun avainta ei tarvita

Poliisi ei usko, että kumpaakaan autoa oltaisiin jätetty parkkipaikalle käyntiin. Osa autoista, jotka käynnistetään painamalla käynnistyspainiketta, eivät vaadi, että ”älyavain” on edes autossa.

– Autot olivat saman merkkisiä ja mallisia, toinen oli vain vuosimallia 2016 ja toinen 2017. Luulen, että meistä jokainen on tehnyt vastaavanlaisen erehdyksen: istunut väärään autoon ja tajunnut, ettei tämä olekaan minun, mutta kiivennyt kyydistä pois, ennen kuin on ehtinyt ajaa pois paikalta, Dal Hutchinson Kanadan poliisista kertoo.

Tässä tapauksessa mies ehti kuitenkin käydä tankkaamassa auton ennen kuin huomasi, ettei auto olekaan hänen ja palautti auton sitten takaisin oikealle omistajalleen.

Lähde: CBC

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja