Olympiamitalisti vähentää kilpailemista radikaalisti

Vancouverin olympialaisissa hopeaa voittanut lumilautailija Peetu Piiroinen kilpailee todella harvoin ensi kaudella.

Piiroinen keskittyy tulevana talvena lähinnä lumilautailuelokuvien tekemiseen.

- Käyn maksimissaan vain 3-5 kisaa. Haluan laskea itselleni enemmän ja opetella uusia temppuja, kertoi Piiroinen MTV3:lle.

- X-Games on sellainen kisa, jossa olisi siistiä pärjätä.

Piiroinen tapasi mediaa muun lumilautailumaajoukkueen kanssa joukkueen kesäpäivässä Ahveniston moottoriradalla. Vasta 23 ikävuodestaan huolimatta Piiroinen on jo kisarinteiden konkari, joten nyt on pienen hengenvedon aika.

- Tässä on tullut kierrettyä kisoja jo kuusi vuotta. Tammi-maaliskuussa on kisoja joka viikonloppu. Ei se ole aina niin hauskaa. Parempi vetää välillä hieman erilaisia kausia.

Piiroinen on maailman lumilautailuhistoriassa ensimmäinen kolmeen perättäiseen TTR-kiertueen voittoon laskenut urheilija. Olympiahopeamitalisti myöntää, että välillä kaikkea jo saavutettua tulee silloin tällöin fiilisteltyä.

- Itse asiassa saavutuksia tulee mietittyä. Tästä kun mennään vielä parikymmentä vuotta eteenpäin, niin sitten se varmasti tuntuu vielä siistimmältä. Vuosia on kuitenkin vielä jäljellä, ellei tule loukkaantumisia. Laskumotivaatiota on yhä, tämä homma on kivaa!

Lue myös:

    Uusimmat