Olympialeirillä kadonnut 20-vuotias urheilija jätti jälkeensä viestin – uusi kamerahavainto julki

Olympialeirillä Japanissa kadonnut ugandalainen painonnostaja Julius Ssekitoleko, 20, jätti viestin, jossa hän selvensi päämääriään. Asiasta kertoo viranomaistietojen pohjalta muun muassa The Japan Times.

Ssekitoleko katosi Ugandan olympialeiriltä Izumisanon kaupungissa läntisessä Japanissa. Nyt on selvinnyt, että Ssekitoleko jätti peräänsä majoitustiloihin viestin. Hän kertoi siinä haluavansa jäädä Japaniin ja tehdä maassa töitä, koska elämä Ugandassa on vaikeaa.

20-vuotias urheilija oli Kyodo Newsin mukaan lisäksi pyytänyt Ugandan delegaatiota antamaan hänen tavaransa Ugandassa olevalle vaimolleen.

Ssekitoleko oli tallentunut valvontakuviin läheisellä juna-asemalla ostamassa luotijunalippua Nagoyaan keskiseen Japaniin noin 200 kilometrin päähän.

Vaikka Ssekitoleko oli mukana Japanissa Ugandan olympialeirillä, hän ei ollut pääsemässä kisaamaan Tokion olympialaisiin. Hänen oli määrä lentään takaisin Ugandaan tulevana tiistaina ennen olympialaisten alkamista.

Ssekitolekon katoaminen havaittiin perjantaina, kun hän ei ilmestynyt koronavirustestiin. Häntä ei tavoitettu myöskään hotellihuoneestaan.

Poliisi aloitti etsinnät kadonneen Ssekitolekon löytämiseksi.

Lue myös:

    Uusimmat