Mainos

Olutrekan varkaus: Humalainen kuski putkaan - rekka katosi sillä välin

Varastettu olutrekka löydettiin teollisuusalueelta Vihdistä. 

Helsingin poliisi tiedotti varastetusta puolalaisesta rekka-autosta eilen. Lastina rekassa oli tshekkiläistä olutta jopa 50 000 euron arvosta. Rekka-auto varastettiin maanantain ja tiistain välisenä yönä Huopalahden aseman parkkipaikalta Helsingistä.

Ennen varkautta poliisille oli ilmoitettu parkkipaikalla koivuun törmänneestä rekasta.

– Toinen rekan puolalaisista kuljettajista löydettiin ohjaamasta ja toinen otettiin kiinni Eliel Saarisen tieltä. Molemmat olivat humalassa, jutun tutkinnanjohtaja rikoskomisario Kari Martikainen kertoo.

Päihtymyksen vuoksi molemmat miehet vietiin yöksi putkaan, josta he pääsivät pois tiistai-iltapäivänä. Kuulusteluissa toinen miehistä myönsi ajaneensa rekkaa.

Putkayön jälkeen miehet suunnistivat parkkipaikalle, minne rekka oli jäänyt. Sitä ei kuitenkaan löytynyt mistään.

– Silminnäkijä kertoi kuulleensa puolen yön aikaan voimakasta dieselmoottorin ääntä.

Rekka oli siis varastettu ja poliisikin tiedotti asiasta mainiten myös arvokkaasta olutlastista. Martikaisen mukaan rekka-auto puoliperävaunuineen löydettiin teollisuusalueelta Vihdistä keskiviikkona.

– Rekan virtalukko oli rikottu. Myös puoliperävaunun sinettejä oli rikottu, ja perävaunussa oli käyty. Tiedossa ei ole kuinka paljon olutta varastettiin.

Poliisilla ei ole tietoa epäillyistä tekijöistä, joten havaintoja kaivataan. Henkilöitä, joilla on havaintoja kyseisestä rekasta, pyydetään soittamaan Helsingin poliisin johtokeskukseen puh. 0295 417 935.

 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.