Olli Juolevi heivattiin NHL-joukkueesta

Olli Juolevi, 25, sai lähtöpassit Arizona Coyotesista.

Puolustajana pelaava Juolevi oli Coyotesissa mukana PTO-sopimuksella (Professional Try-Out), mutta ei onnistunut vakuuttamaan seurajohtoa. Arizona tiedotti X:ssä Juolevin ohella muutaman muun pelaajan vapauttamisesta.

Juolevin try out -sopimus kesti vain yhden harjoitusottelun verran.

Helsinkiläislähtöinen Juolevi varattiin vuonna 2016 NHL:ään varausnumerolla 5. Huippulupaus on sen jälkeen kärsinyt useista loukkaantumisista, eikä ole missään vaiheessa noussut sille tasolle, mitä hänestä odotettiin.

Juolevi pelasi viime kaudella AHL-liigaa San Diegon joukkueessa, kun 38 ottelussa syntyi tehopisteet 1+13. Toissa kaudella suomalaispuolustaja edusti Florida Panthersia ja Detroit Red Wingisia NHL:ssä. Hänen parhaaksi kaudekseen NHL:ssä jäi ainakin toistaiseksi kausi 2020-2021 Vancouver Canucksin riveissä, kun hän pelasi 23 ottelua tehoin 2+1.

X:ssä monet fanit ovat spekuloineet Juolevin kohtaloa. Monien mielestä hänen päivänsä NHL:ssä ovat Coyotesin päätöksen mukaan luetut. Osa kannattajista antaisi hänelle vielä mahdollisuuksia jossain muussa NHL-joukkueessa.

 

Lue myös:

    Uusimmat