Olli Jokinen repäisi tähtipelaajan poikkeustempusta – "Olisi saanut köniin"

Lehdistötilaisuus: KooKoo - Jukurit 8:58
Ollit Salo ja Jokinen kommentoivat KooKoon 5–2-voittoon päättynyttä matsia

Mikkelin Jukurien Niko Huuhtanen ihastutti ilmaveivimaalillaan lauantaina SM-liigakierroksella. Huuhtasen päävalmentaja Olli Jokinen totesi pilke silmäkulmassaan, että hänen urallaan vastaava temppu ei olisi ollut mahdollinen, erikoisesta syystä.

Huuhtasen, 20, ilmaveivaus oli hyökkääjälle kauden 17:s maali. Jukurit nousi osumalla tasoihin KooKoo-ottelun toisessa erässä. 

Jukurien päävalmentaja, omalla pelaajaurallaan yli 1200 NHL-ottelua pelannut Olli Jokinen kehaisi suojattinsa temppua pelin jälkeen lehdistötilaisuudessa.

– Tämä laji on vähän muuttunut. Silloin kun minä pelasin, niin eihän tuollaisia edes voinut tehdä. Olisi varmaan saanut omilta joukkuekavereilta jo köniin, jos tuollaisen maalin olisi tehnyt. Nämä on ovelia ja hyviä poikia. Hyvä, että uskaltavat yrittää. Hienoa viihdettä, Jokinen naureskeli.

Ilmaveivi SM-liigassa! Jukurien Niko Huuhtanen kiepauttaa upeasti 1:33
Ilmaveivi SM-liigassa! Jukurien Niko Huuhtanen kiepauttaa upeasti 

Huuhtasen show-henkisestä maalista huolimatta Jukureille jäi ottelusta luu käteen, sillä KooKoo piti pisteet Kouvolassa 5–2-lukemin. Samalla katkesi mikkeliläisten 12 ottelun pisteputki ja yhdeksän ottelun voittoputki.

– Tarpeeksi oli maalipaikkoja, mutta jos viisi annat omiin, niin vaikeaa on voittaa. Maalin hinta omiin oli aika halpa. 

– Kaikki putket loppuvat aikanaan. Jollain tapaa tämä oli meille taas ihan hyvä opetus, Jokinen jatkoi. 

Jukurit on SM-liigassa kolmantena. KooKoolla on käynnissä täysi taistelu pudotuspelipaikasta, sillä se on nyt sijalla 11. 

Lue myös:

    Uusimmat