Olitko Himoksen juhannusfestareilla? Näissä paikoissa olet voinut altistua koronavirukselle

Himos Juhannuksessa joka päivä 5 000 hengen juhlat – järjestäjät innoissaan, mutta jännittävät lähtevätkö koronaluvut nousuun 2:21
Katso video: Himos Juhannuksen järjestäjä jännitti kesäkuussa lähtevätkö tartuntaluvut kasvuun 5 000 hengen tapahtuman jälkeen.

Himos Juhannus -festivaalin anniskelualueella liikkuneet ovat voineet altistua koronavirukselle, tiedottaa Tampereen yliopistollinen sairaala (Tays) Twitterissä.

Altistuminen on voinut tapahtua perjantaina 25. kesäkuuta kello 8–15 välisenä aikana ja lauantaina 26. kesäkuuta kello 19–22 välisenä aikana.

Tays suosittelee edellä mainittuihin aikoihin alueella liikkuneita menemään koronavirustestiin heti, jos oireita ilmenee.

Tays varoittaa myös Jämsän Shell Helmisimpukassa ja Sappeen mökkialueella vierailleita mahdollisesta altistumisesta ja suosittelee menemään testiin, jos oireita ilmenee.

Jämsän Shellillä altistumiset ovat voineet tapahtua maanantaina 28. kesäkuuta kello 8–15 välisenä aikana ja tiistaina 29. kesäkuuta kello 07–14 välisenä aikana.

Sappeen mökkialueen altistumiset ovat voineet tapahtua viime viikonloppuna 25.–27. kesäkuuta.

Lue myös:

    Uusimmat