Oliko ura tässä? Tappion kokenut Niklas Räsänen pidätteli kyyneleitä

Niklas Räsäselle tappio kehässä 0:59

 Ammattinyrkkeilijä Niklas Räsänen puntaroi urheilu-uransa jatkoa kärsittyään uransa toisen tappion.

Räsänen hävisi perjantai-iltana Helsingin nyrkkeilyillassa kuubalais-suomalaiselle Dayron Lesterille teknisellä tyrmäyksellä, kun kehätuomari keskeytti ottelun.

- Sorruin yliyrittämiseen koko ajan. En päässyt missään vaiheessa omaan rytmiin, Räsänen harmitteli.

- Kyllä tämä on kovan tutkiskelun paikka. Sanoin alun perin, että jos minä tämän häviän, niin lopetan nyrkkeilyn. Nyt täytyy miettiä. Minulla on Britteihin ovet auki. Voi olla, että lähden sinne tai siirryn nuorisotyöhön, Räsänen sanoi jatkostaan kyyneleitä pidätellen.

Räsänen oli lyöty kanveesille hetkeä ennen ottelun keskeyttämistä, mutta hän oli selviytynyt sieltä ylös jatkamaan kamppailua. Tuomari laittoi kuitenkin taiston poikki, kun Räsänen ei enää lyönyt takaisin.

- Kasasin itseni maassa. Ajattelin, että nyt vastustaja tulee kovaa ja annan hänen uuvuttaa itsensä, kun hän oli jo valmiiksi väsynyt. Odotin vaan, että hän lataisi parhaat paukkunsa ja sitten minä alkaisin taas nyrkkeillä, Räsänen selitti taktiikkaansa.

Räsänen ei kuitenkaan suuremmin purnannut kehätuomarin keskeytyspäätöksestä.

- Tuomarin tehtävä on suojella nyrkkeilijöitä.

31-vuotiaan Räsäsen ammattilaisuran saldo on 14 voittoa, 2 tappiota ja 1 ratkaisematon. Hän on ottanut vain yhden voiton neljästä viimeisimmästä kamppailustaan.

Wahlström säilytti MM-vyönsä –"Vastustaja oli vahva" 6:24

Lue myös:

    Uusimmat