Oliko tämä pilkku? Cristiano Ronaldo laukoi historiallisen MM-maalin kohutuomion jälkeen

Portugalille kohupilkku – Cristiano Ronaldo laukoo pallon varmasti yläkulmaan 3:49
Katso videolta kohauttanut pilkkutuomio ja Cristiano Ronaldon historiallinen MM-maali.

Portugali ja Ghana ottavat mittaa toisistaan joukkueiden ensimmäisessä MM-ottelussa torstaina Qatarissa. Avauspuoliaika oli maaliton, mutta toisella jaksolla alkoi tapahtua. Cristiano Ronaldo viimeisteli avausosuman rangaistuspotkusta ja hänestä tuli ensimmäinen miespelaaja, joka tekee maalin viisissä MM-kisoissa.

Rangaistuspotkutuomiosta jäi kuitenkin jossiteltavaa, sillä tilanteessa näytti, että ghanalaispuolustaja Mohammed Salisu olisi pelannut palloa. Ronaldo laittoi pallon varmasti yläkulmaan.

Portugali ei kuitenkaan ehtinyt juhlia pitkään, sillä Andre Ayew pääsi tasoittamaan pelin vain kahdeksan minuuttia myöhemmin.

Vuoden 2016 Euroopan mestari ei tästä lannistunut, sillä Joao Felix ja Rafael Leao viimeistelivät maalit mieheen muutaman minuutin sisään. Molempiin osumiin syöttäjäksi merkittiin Bruno Fernandes.

Ghana pääsi vielä nousemaan vielä maalin päähän Osman Bukarin osumalla, loppukiri ei kuitenkaan riittänyt, joten Portugalille 3-2-voitto avausottelusta. Portugali kohtaa seuraavaksi Uruguayn ja Ghana Etelä-Korean.

Katso kohutilanne pääkuvan videolta. Alla olevilla videoilla Ghanan tasoitusosuma ja Portugalin 2-1-maali.

Kylmää vettä Cristiano Ronaldon ja Portugalin niskaan – Ghana kuittaa pikaisen tasoituksen 1:32

Portugali iski nopeasti Ghanan tasoituksen jälkeen 0:55