Oliivi- mozzarellasalaatti

10 annosta

  • Ainekset:
  • 4 pkt (n. 200g) minimozzarellaa
  • 2 kpl punasipuli
  • 200 g isoja vihreitä oliiveja
  • 200 g isoja mustia oliiveja
  • lehtipersiljaa hienonnettuna
  • oliiviöljyä
  • 1 sitruunan mehu
  • 3 valkosipulinkynttä
  • suolaa ja pippuria
  • ripaus sokeria
  • 3 ruukkua salaattia

Valmistusohje:

Valuta oliivit. Suikaloi sipuli. Valmista marinadi oliiveille. Sekoita öljyyn suikaloitu sipuli, sitruunan mehu, hienonnetut valkosipulinkynnet, hienonnettu lehtipersilja, suolaa, pippuria ja ripaus sokeria.

Lisää oliivit marinadiin ja anna maustua pari tuntia tai yön yli.

Valuta oliiveista enimmät öljyt pois ja sekoita mozzarellapallojen kanssa. Huuhtele ja valuta salaatit ja revi ne haarukkapaloiksi. Asettele salaatti vadille ja kada oliivi-mozzarellaseos päälle. Tarjoile heti.

Lue myös:

    Uusimmat