Mainos

Oli päivän poissa koulusta äitinsä hautajaisten vuoksi – tyttöä kiellettiin osallistumasta koulun retkelle

11-vuotias tyttö ei saanut lähteä koulun retkelle, koska hänen paikallaoloprosenttinsa ei ollut "täydellinen"

11-vuotias Maddie Stevens joutui jättämään koulun luokkaretken väliin. Syy oli käsittämätön: Stevens oli ollut poissa tunnilta, koska osallistui äitinsä hautajaisiin, America Now -sivusto kertoo.

Koulun mukaan Stevens ei saanut osallistua retkelle, koska hänen paikallaoloprosenttinsa ei ollut "täydellinen". Stevensin äiti kuoli rintasyöpään.

Ymmärrettävästi Stevensin isä Andy on äimistynyt koulun asenteesta.

– Maddie on toiminut uskomattomasti siitä asti, kun hänen äitinsä kuoli. Hän otti vapaaksi vain yhden päivän ottaakseen osaa hautajaisiin, koska halusimme pitää hänen elämänsä niin normaalina kuin mahdollista. Vaikka Maddie olisi ottanut viikon lomaa koulusta, sanoisin silti samaa. Kaiken tämän jälkeen hän saa kuin potkun kasvoihin. Koulun pitäisi juhlia hänen saavutuksiaan, ei sanoa "et saa tulla koulun retkelle, koska äitisi kuoli", isä totesi.

"Se olisi ollut mukava viihdyke"

Pieni tyttö on itsekin surullinen, koska ei päässyt retkelle.

– Se olisi ollut mukava viihdyke. Äidin auttaminen viimeisen kahden vuoden ajan on ollut rankkaa, tyttö totesi.

Daily Mirror -lehden mukaan koulun henkilökunta ei aluksi edes pyytänyt tilannetta anteeksi, vaikka asioiden todellinen tila selitettiin heille. Nyt vaatimus sataprosenttisesta läsnäolosta on poistettu.

– Tulen joka kerta aina vain vihaisemmaksi, kun ajattelen asiaa, ja minusta on uskomatonta, että he eivät pyytäneet Maddielta anteeksi. Tuntuu kuin he rankaisisivat meitä, koska valitimme aiheesta, isä kommentoi.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.