Oletko tullut ajatelleeksi? Yksinhuoltajaäidit paljastavat pahimmat asiat vanhemmuudessa

7:24

Yksinhuoltajaäidit totisesti ansaitsevat hatunnoston! Yksinäisyyden, toisen vanhemman ja kaikkien asioiden kanssa painiminen voi olla joskus hyvin uuvuttavaa.

Yllä olevalla videolla keskustelua rankasta lapsiperhearjesta.

Vaikka vanhempien eron ajatellaan olevan varsinkin lapsille raskas, on se myös vanhemmille vaikeaa. Pienen lapsen kanssa arjen pyörittäminen yksin ei ole aina niin helppoa. Kidspot-sivusto kokosi yhteen asiat, joita äidit pitävät pahimpina yksinhuoltajuudessa.

"Pahinta eivät ole riidat, aikataulut tai edes tapaamiset… Pahin osa on vanhemmuus yksin, ja se, ettei kukaan ole odottamassa kotona päivän päätteeksi."

"Vanhemmuuden jakaminen toisen kanssa on ehdottomasti pahinta! 50/50-huoltajuus on sielua musertavaa, kun toinen vanhempi on psykopaatti. Kiitos tähdille, että poikani on kymmenen ja se on kohta ohitse."

"Yksinhuoltajuuden pahin osa? Elämässä on hetkiä, jolloin TODELLA tarvitset toisen ihmisen fyysistä apua… ja sinulla ei ole ketään."

"Tunnen itseni yksinäiseksi ja tylsistyneeksi, yksinhuoltajaäidin iloja."

"En halua mitään niin paljon, kuin asettua aloilleen jonkun kanssa, joskus on niin vaikeaa olla yksinhuoltajaäiti."

"Tein virheen, tulin raskaaksi ja päädyin sinkuksi, kokoaikaiseksi äidiksi. Nyt minusta tuntuu, etten koskaan saa kokea avioliittoelämää tai saa tyttärelleni isää. Se sattuu niin paljon."

"Yksinhuoltajaäitinä oleminen on ajoittain todella syvältä, mutta tieto, että he rakastavat minua, saa jatkamaan."

Lähde: Kidspot

***


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja