Oletko nähnyt tähän takkiin pukeutunutta naista? Nuori nainen joutui törkeän väkivallan kohteeksi aamulenkillä – ei mitään muistikuvia tapahtumista

Poliisi pyytää vihjeitä ja havaintoja Vaasassa tapahtuneeseen väkivallantekoon liittyen.

Nuori nainen lähti viime torstaina 26. joulukuuta aamulenkille noin kahdeksalta Vaasan Hietalahdessa. Lenkkimaisemat olivat hänelle ennestään tutut.

Poliisi epäilee, että nainen joutui lenkillään väkivallan uhriksi. Lenkki kulki Vaasan keskussairaalan rantaa kiertävällä polulla noin 100–150 metriä pohjoiseen Gustavsborgin uimarannasta.

Väkivallanteon jälkeen nainen käveli ilman takkiaan Hiertalahdenkatua rannasta päin, kääntyi sairaalan pihaan ja sieltä etupihan kautta suoraan sairaalan pääaulaan noin kello 9.38.

Naisella ei muistikuvia tapahtumista

Nainen oli loukkaantunut, eikä hänellä ole muistikuvia rannassa hetkeä aiemmin sattuneista tapahtumista. Häneltä oli viety puhelin ja lompakko.

Poliisi on vanginnut miehen epäiltynä törkestä ryöstöstä. Mies tavattiin myöhemmin samana päivänä hallussaan kadonneet puhelin ja lompakko.

Nainen oli tapahtumahetkellä pukeutunut vaaleanpunaiseen takkiin, mustiin kuorihousuihin, harmaisiin hanskoihin, vaaleanbeigeen tai harmaaseen kudottuun pipoon, harmaaseen kaulaliinaan ja mustiin ulkoilukenkiin. Osa naisen käyttämistä vaatteista, mukaan lukien vaaleanpunainen takki, löydettiin rannasta polun varrelta.

Poliisi pyytää kaikkia tapaukseen liittyviä vihjeitä ja havaintoja sähköpostiosoitteeseen vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja