Oletko nähnyt kuvan miestä? Tunkeutui uhrin asuntoon yöllä, pahoinpiteli ja ryösti omaisuutta

Helsingin ja Itä-Uudenmaan poliisi tutkii Vantaan Tikkurilassa marraskuussa tapahtunutta törkeää ryöstöä, jossa kolme miestä tunkeutui kerrostaloasuntoon. Yksi epäillyistä on edelleen vapaalla jalalla.

Kolme miestä tunkeutui aamuyöstä vuonna 1995 syntyneen miehen asuntoon ja pahoinpiteli tämän. Samalla miehet veivät uhrilta omaisuutta.

Uhri pakotettiin myös kertomaan pankkitiliinsä liittyvät tunnusluvut, minkä jälkeen miehet nostivat uhrin tililtä käteistä.

– Rikoksen uhri sai pahoinpitelyn yhteydessä vammoja ja hänet toimitettiin sairaalaan. Poliisin tietojen mukaan vammat eivät ole olleet hengenvaarallisia ja uhri on päässyt pois sairaalasta, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Mikko Halme Helsingin poliisilaitokselta.

Yksi ryöstäjistä yhä kateissa

Poliisilla on tiedossa kahden ryöstöstä epäillyn henkilöllisyydet. Miehet on vangittu Helsingin käräjäoikeuden päätöksellä.

Kolmannen miehen henkilöllisyys on poliisille yhä mysteeri. Poliisi pyytää apua miehen henkilöllisyyden selvittämiseksi julkaisemalla epäillyn kuvan.

Juttua päivitetty klo 18.10: Epäilty on tavoitettu ja kuva poistettu.

Tiedot miehen henkilöllisyydestä pyydetään toimittamaan Helsingin poliisille sähköpostitse osoitteeseen ryosto.helsinki@poliisi.fi.

Lue myös:

    Uusimmat