- fetajuustoa - aurinkokuivattuja tomaatteja - rucolaa - jättisipuli - mustia viinimarjoja - naudan sisäfilettä
Jyrki Sukulan ja Olavi Uusivirran menu:
Feta-aktsalaatti
1 dl soseutettua aurinkotomaatteja 100 g fetakuutioita 1 ruukku rucolaa
Sekoita tomaatit ja fetakuutiot. Asettele rucoloiden päälle.
Marinoitua naudan sisäfilettä
200 g naudanfilettä 100 g makeaa sipulia valkosipulinkynsi 2 rkl soijaa sokeria valkopippuria oliiviöljy
Grillaa fileviipale. Lisää murskattu valkosipuli, suikaloitu sipuli ja mausteet. Tarjoile leivän kera.
Naudanpihviä, kuminaperunaa, paahdettua sipulia ja mustaherukka-chutney'ta
mustaherukka-chutney
2 dl mustaherukoita 3 rkl sokeria 3 rkl hienonnettua sipulia 1 dl punaviiniä suolaa valkopippuria
Keitä aineet keskenään, mausta.
kuminaperunat
8 kpl perunaa 1/2 sipuli kuminaa suolaa valkopippuria hunajaa
Lohko ainekset ja mausta paahda uunissa kypsäksi.
Tarjoile perunat pihvin, mustaherukka-chutney:n sekä paahdetun sipulin kera.
Mustaherukka-creme
2 dl mustaherukkaa 2 rkl sokeria 1 dl kuohukerma 2 dl smetanaa 1/2 raastettu sitruuna
Mausta herukat sokerilla. Sekoita kerma, smetana, sokeri sekä raastetut sitruunankuoret ja vaahdota. Tarjoile kerroksittain lasissa.