Mainos

Olavi Uusivirran kassi:

- fetajuustoa - aurinkokuivattuja tomaatteja - rucolaa - jättisipuli - mustia viinimarjoja - naudan sisäfilettä

Jyrki Sukulan ja Olavi Uusivirran menu:

Feta-aktsalaatti

1 dl soseutettua aurinkotomaatteja 100 g fetakuutioita 1 ruukku rucolaa

Sekoita tomaatit ja fetakuutiot. Asettele rucoloiden päälle.

Marinoitua naudan sisäfilettä

200 g naudanfilettä 100 g makeaa sipulia valkosipulinkynsi 2 rkl soijaa sokeria valkopippuria oliiviöljy

Grillaa fileviipale. Lisää murskattu valkosipuli, suikaloitu sipuli ja mausteet. Tarjoile leivän kera.

Naudanpihviä, kuminaperunaa, paahdettua sipulia ja mustaherukka-chutney'ta

mustaherukka-chutney

2 dl mustaherukoita 3 rkl sokeria 3 rkl hienonnettua sipulia 1 dl punaviiniä suolaa valkopippuria

Keitä aineet keskenään, mausta.

kuminaperunat

8 kpl perunaa 1/2 sipuli kuminaa suolaa valkopippuria hunajaa

Lohko ainekset ja mausta paahda uunissa kypsäksi.

Tarjoile perunat pihvin, mustaherukka-chutney:n sekä paahdetun sipulin kera.

Mustaherukka-creme

2 dl mustaherukkaa 2 rkl sokeria 1 dl kuohukerma 2 dl smetanaa 1/2 raastettu sitruuna

Mausta herukat sokerilla. Sekoita kerma, smetana, sokeri sekä raastetut sitruunankuoret ja vaahdota. Tarjoile kerroksittain lasissa.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.