Ohut meikkipohja sopii punoittavallekin iholle

Herkkä ja punoittava iho on monen talvinen ongelma. Iho-ongelmista kärsivän ei kuitenkaan tarvitse peittää punoitusta paksun pakkelin alle. Helmen muuttumisleikissä Sari Rautiaiselle levitettiin läpikuultava meikkivoide, joka kätki alleen ihon arkuuden.

Meikkitaitelija Riia Koivisto halusi Sarin meikkipohjasta luonnollisen, joten kevyen meikkivoiteen päälle levitettiin vain aavistus puuteria. Tällä kertaa peitevoide jätettiin pois, mutta halutessaan sitä voi levittää esimerkiksi silmänalusten tummuutta peittämään. Peitevoide on hyvä apu myös silloin, jos meikkivoide ei peitä täysin ihon paikallista punoitusta.

Kevättalvella punaiset posket ovat raikkaan näköiset, joten Riia taiteili Sarin poskipäille kevyen punan huulipunaa käyttämällä. Kun meikkituotteet ovat hyvälaatuisia, mikään ei estä leikittelemästä tuotteilla. Takuuvarmasti punaiset posket onnistuvat myös perinteisen poskipunan avulla.

Silkkinen ja peittävä meikkivoide

Sarin kasvoille levitettiin valoa heijastava, suojakertoimella varustettu rasvaton meikkivoide NIVEA Ideal Finish. Koostumukseltaan silkkinen meikkivoide peittää kaikki epätäydellisyydet ja puuteroi ihon luonnollisen näköiseksi. Voide tuntuu kermaisen ylelliseltä, ja se on helppo levittää.

Artikkelin tarjoaa:

Kuvat: Tommi Penttinen, NIVEA

Lue myös:

    Uusimmat