Oho, mikä mötikkä: Tämän sormuksen prinssi Albert antoi – katso

Monacon prinssi Albertin antama kihlasormus on suurikokoinen ja painava.

Monacon hallitsija ruhtinas Albert II on ilmoittanut kihlauksestaan. 52-vuotias Albert kosi pitkäaikaista naisystäväänsä Charlene Wittstockia. He kihlautuivat neljän vuoden seurustelun jälkeen. Albert antoi Charlene Wittstockille valtavan kokoisen kihlasormuksen. Kuvan perusteella sormus on valkokultaa, johon on upotettu reippaanlaisesti timantteja.

Daily Mail kirjoittaa verkkosivuillaan sormuksen olevan niin suuri, että entinen kilpauimari Charlene hukkuisi sen kanssa. Playboy-prinssiksi kutsutun Albertin lahjoittama sormus on erittäin arvokas, ja sen uskotaan poistavan mieheltä ikävän playboymaineensa. Monacon hovi ilmoitti parin kihlauksesta keskiviikkona, mutta hääpäivää ei vielä ole sovittu.

Eteläafrikkalainen Wittstock, 32, on entinen olympiauimari. Albert nousi piskuisen ruhtinaskunnan johtoon isänsä kuoltua vuonna 2005 Hänellä on kaksi aviotonta lasta, joilla ei ole oikeutta kruununperimykseen. Pari edusti viime viikonloppuna ensi kertaa yhdessä kuninkaallisessa tilaisuudessa Ruotsin kruununprinsessa Victorian häissä.

Mitä mieltä olet sormuksesta, kommentoi?

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja