Ohhoh! Jokerit teki dramaattisen tempun Kazakstanissa

Jääkiekkoliiga KHL:ssä Helsingin Jokerit järjesteli melkoisen tempun Kazakstanissa Barys Nur-Sultania vastaan. Jokerit oli jo 0–4-tappiolla, mutta niin vain vieraat nousivat rinnalle ja ohi.

Jatkoajan jälkeen loppulukemat olivat Jokereiden hyväksi 5–4.

Jokereiden iltapäivä näytti sujuvan ankeissa merkeissä, kun kahden erän jälkeen tilanne oli jo 2–0 Barysille.

Lisää lunta tupaa tuli kolmannen erän alussa, kun ruotsalaishyökkääjät Jakob Lilja ja Linus Videll lisäsivät isäntien johtoa.

Sitten alkoi Jokereiden kiri.

45.42 Peter Regin, 4–1.
52.02 Tommi Kivistö, 4–2.
53.30 Regin, 4–3.

Ja 58.50 Mikko Lehtonen, 4–4.

Lopullinen kruunu tuli jatkoajalla, kun tshekkiläispuolustaja David Sklenicka latasi maalinedustalta 5–4-voittomaalin.

Voiton myötä Jokerit nousi KHL:n läntisessä konferenssissa neljänneksi. Jokerit on tasapisteissä (21) Dinamo Minskin kanssa, joka on pelannut kuitenkin yhden ottelun enemmän.