Nyt vilautetaan jalkoja - ovatko sääret uusi povi?

Jos julkkiksiin on uskominen, seksikkäät jalat ovat syrjäyttämässä rinnat katseenvangitsijoina. Katso kuvat seksikkäistä tähdistä ja opi, kuinka pukeutua tämän hetken kuumimpaan tyyliin.

Kuva: Wireimages/AOP

Kuva: Wireimages/AOP

Kuva: Wireimages/AOP

Beyonce, Miley Curus ja Lady Gaga näyttävät mallia, kuinka treenatuista jaloista saa todellisen katseenvangitsijan. "Paljaat jalat" -lookin lanseerasi ensimmäisenä Beyoncee "Single Ladies" -videollaan. Viimeisimpänä trendilookissa nähtiin Miley Cyrus MuchMusic Video Awardseissa Torontossa.

Jos haluat kopioida julkkisten tyylin, kokeile peittävämpää lookia. Pue päälle esimerkiksi lyhyet merimiesshortsit, joissa on korkea vyötärö, tai hieman pidemmät, puolireiteen ulottuvat shortsit.

Muista yhdistää paljon paljasta pintaa näyttäviin shortseihin peittävämpi yläosa. Narutoppi on liikaa. Asukokonaisuus pysyy paremmin balanssissa, kun yläosa on peitetty. Päärynänmuotoisessa vartalossa leveä alavartalo korostuu entisestään, jos yläosana on tiukka toppi. Parempi valinta on väljä paita tai takki, jossa on vaikkapa trendikkäät toppaukset olkapäissä.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: ivillage.com

Kuvat: Wireimages/AOP

Lue myös:

    Uusimmat