Nyt se alkaa: Tätä kaikkea on Koton avausjakso,kurkista kulisseihin!

Ratulasta tuttu Anu Harkki emännöi kotiin ja arkeen keskittyvää ohjelmaa Kotoa, joka alkaa torstaina 29.9. klo 21.00 Subilla.

Ohjelmassa kotoillaan, eli tuunataan, nikkaroidaan, leivotaan, kokataan, askarrellaan, ommellaan, ideoidaan, nauretaan ja välillä vähän mokataankin. Anu saa jokaiseen jaksoon vieraakseen jonkun julkisuudesta tutun henkilön, jonka kanssa pureudutaan arjen pieniin ja isompiinkin ongelmiin.

Koto antaa vinkkejä myös viikon ruokalistan laatimiseen ja ison nipun reseptejä hyvän arkiruoan tekemiseen. Kaikki ohjeet, reseptit ja kauppalistat löytyvät .

Ensimmäisessä jaksossa vieraaksi saapuu taiteilija-kirjaililja Katariina Souri, jonka kanssa Anu tuunaa arjenhallintatornin. Katariina kertoo työuupumuksestaan ja sen voittamisesta. Lisäksi Anu vierailee tapettitehtaalla, jossa hän oppii, kuinka suomalaiset tapetit valmistetaan.

Keittiössä Anu kokkaa arkiruokaa uudella twistillä: makaronilaatikkoa ja puuron jämistä sämpylöitä. .

Haluatko jo kurkistaa Koton kulisseihin ja kuolata, mitä kaikkea Koton keittiössä valmistuu? Lue:

Subilla torstaisin klo 21.00. Koto Huomenta Suomen aamuissa ma ja pe kello 6.40 ja 8.50. Radio Novassa su kello 9.35 ja 11.10 Kaikki ohjelmat katsottavissa Katsomossa. Kaiken Kotoon liittyvää ja paljon ekstraa osoitteessa pitkin viikkoa! Muista myös AVAn uusinnat.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja