Nyt saa olla tuhma! Tuomari ilmoitti kieltävänsä jouluisen tonttuperinteen: "Tämä on lahjani väsyneille vanhemmille"

Tuomari kertoi panevansa pisteen tontun kyttäykselle vanhempia säästääkseen.

Tunnet kenties Elf on the Shelf -ilmiön, jossa ilkikurinen tonttu tarkkailee lapsia ja näiden tekemisiä ennen joulua. Suomeenkin Yhdysvalloista rantautuneessa ilmiössä vanhempien tehtävänä on joulun alla siirtää tonttua paikasta toiseen, jolloin se vaikuttaa elävän.

Nyt tuhmatkin kansalaiset voivat hengähtää ainakin Georgian osavaltiossa: ylemmän oikeusasteen tuomari ilmoitti kieltävänsä tonttuhommat kodeissa vanhempia säästääkseen. Tuomari Robert Leonard julkaisi Twitterissä humoristisen tiedonannon, jossa kertoi panevansa pisteen tontun kyttäykselle, kertoo uutistoimisto AP.

– Oletko väsynyt elämään Elf on the Shelf -tyrannian alla? Et odota innolla sitä, että unohdat siirtää tonttua, ja aiheutat lapsillesi huolta? Olen kansan palvelija ja otan haukut puolestasi. Tämä on lahjani väsyneille vanhemmille, Robert totesi.

Kielsi tontut, koska ne aiheuttavat "henkistä hätää"

Robert myös julkaisi oikeuden virallisen määräyksen, jonka mukaan tonttu, joka unohtaa liikkua, aiheuttaa "äärimmäistä henkistä hätää" lapsille. Määräys karkottikin kaikki tontut Cobb Countyn alueelta vedoten paitsi lapsiin kohdistuviin riskeihin, myös koronavirukseen ja "tuotantoketjun ongelmiin".

Tuomari kielsi tontut. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Robert tosin huomautti, että tonttua rakastavat kansalaiset saavat toki rikkoa määräystä.  Tuomari myös korosti pitävänsä itse tontusta.

Katso myös: Loppu joulurenkutukselle! Baari Teksasissa kielsi megasuositun jouluhitin soittamisen:

Loppu joulurenkutukselle: Baari Teksasissa kielsi megasuositun jouluhitin soittamisen 2:11

Lue myös:

    Uusimmat