Nyt puhuu pettäjämies: Sinkusta saa helposti seksiseuraa

Moni elämänkumppania etsivä sinkku jättää tanssit ja baari-illat suosiolla väliin, koska yöelämässä rehottaa harmillinen ilmiö: sinkkunaisia bongaavat ukkomiehet ja vakituisessa suhteessa elävät. On saalistajan vuoro puhua.

Sinkkujen pokaaminen ja oman puolison pettäminen on varattujen miesten keskuudessa jopa saavutus. Saalistajan näkökulman antaa helsinkiläinen Antti, 43, jolle ilmiö on ihan arkipäivää. Antti on perheellinen mies, ja hän elää vakituisessa parisuhteessa.

– Mun kaveripiirissä on poikkeuksia ne, jotka eivät näin tee. Ehkä kaveripiiri on huonosti valikoitunut, hän miettii.

– Miesporukassa näistä ei puhuta tai jos puhutaan, niin ei näitä tapauksia harmitella. Miehet eivät myöskään paheksu keskinäisesti tällaista käytöstä. Pokailu on myös kehuskelun ja retostelun aihe, Antti myöntää.

Seksijahdissa unohtuvat ylevät periaatteet

Baarista seksiseuraa ja piristystä etsivät varatut miehet salaavat usein oikean statuksensa. Huijaus kohdistuu sinkkunaiseen ja kotona odottavaan puolisoon. Antti ei usko, että kyse on empatian puutteesta.

– Mitä mies tavoittelee? Jos mies tavoittelee puhdasta seksisuhdetta, silloin ylevillä periaatteilla ei ole mitään merkitystä, hän täräyttää.

– Aina on sekin mahdollisuus, että on myös tunteet pelissä. Tämä riippuu paljon vastapuolesta.

Antti tietää, että seksiseuraa saa, vaikka kertoisikin heti kättelyssä olevansa varattu.

– Riippuu naisen omasta elämäntilanteesta, onko hakemassa aviomiestä tai parisuhdetta. Jos nainen itse on vilpittömästi sinkku ja hakee seksisuhdetta, ei ole mitään väliä, onko mies varattu vai ei, hän paljastaa.

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock (Kuvissa olevat henkilöt eivät liity juttuun.)

Lue myös:

    Uusimmat