Nyt on luksusta! Ruotsin EM-joukkue matkustaa hulppealla yksityiskoneella

6:45
Huuhkajien pudotuspelipaikka toisi jättipotin Palloliitolle.

Ruotsin jalkapallomaajoukkue ei jätä EM-kisoissa mitään sattuman varaan. Parhaat olosuhteen halutaan taata, joten myös siirtyminen pelipaikkakuntien ja leirin välillä tehdään hulppealla tilauslennolla.

Ruotsin leiri sijaitsee Göteborgissa. Sieltä joukkue lensi edestakaisin Espanjan Sevillaan Espanja-otteluun. Sen lisäksi Ruotsin joukkueelle tulee kaksi edestakaista matkaa Pietariin alkulohkon otteluissa. Matkat tehdään VIP Boeing 737-300 -koneella.

– Valitsimme tämän koneen saadaksemme parhaat mahdolliset matkat. Pitkä matka Sevillaan näytti minulle, kuinka hyvä tapa tämä on matkustaa. Voimme saada vielä tällaisen toisen matkan lisää, maajoukkueen joukkueenjohtaja Stefan Pettersson sanoi. 

Lentokone on todellista luksusta. Sitä tavanomaisesti säilytetään Timanttihangaarissa Lontoon Stansteadin lentokentällä. Siinä on 62 business-luokan istumapaikkaa ja sillä on erityishenkilöstö. Lentokone on myös varusteltu erinomaisella ilmastointijärjestelmällä.

Yrityksen kotisivuilla kerrotaan, että korkeakoulutetulla henkilökunnalla on runsaasti kokemusta VIP-lennoista ja se tekee yhteistyötä kokeneiden kokkien sekä catering-yrityksien kanssa.

Pettersson kertoo, että tärkeimpänä asiana on saada pelaajille lisätilaa istumiselle ja lepäämiseen. Hän myöntää, että lennon hinta on tavanomaista kalliimpi.

– Se on vähän kalliimpi kuin jokin yksinkertaisempi, mutta tämä on ollut laskuissa mukana. Tietyistä lisäkustannuksista ei edes kannata puhua. Lentomatka Sevillaan oli erinomainen, saimme pisteen ja sitähän voi sanoa, että saamme rahat takaisin EM-turnauksesta, Pettersson toteaa.

Ruotsin EM-turnaus jatkuu perjantaina, kun vastaan asettuu Slovakia.

Alla kuvia Ruotsin matkustusvälineestä EM-turnauksessa.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja