Nyt Nokia iskee Yhdysvaltoihin usean Lumia-version voimalla

Nokian uudet Lumia 920 ja Lumia 820 puhelimet ovat olleet vahvasti otsikoissa kuukausi sitten tapahtuneen julkistuksensa jälkeen.

Yhdysvaltain tärkeille kännykkämarkkinoille on kuitenkin tulossa myös muita versioita Lumia-puhelimista.

Twitterissä nimimerkki @evleaks on julkistanut väitetyn kuvan Nokian "Atlas" -koodinimellä kulkevasta Lumia-versiosta. Väitteen mukaan kyseinen luuri olisi tulossa myyntiin Verizon-operaattorin kautta. @evleaks julkisti taannoin myös kuvia Lumia 920 ja 820 -malleista ennakkoon.

T-Mobile on puolestaan esitellyt yhdessä Nokian kanssa Lumia 810 -mallin. Windows Phone 8 -käyttöjärjestelmää käyttävässä puhelimessa on mm. nopea 4G-yhteys, langaton lataus, 4,3-tuuman Clear Black -näyttö sekä kahdeksan megapikselin kamera.

Laitteessa on myös uusia navigointiominaisuuksia, kuten Nokia City Lens -sovellus, jonka avulla käyttäjä saa näytön kautta tietoja ravintoloista ja kaupoista liikkuessaan kadulla.

Lippulaivamalli Lumia 920 on tulossa myyntiin yksinoikeudella AT&T:n kautta. Kyseinen päätös on saanut osakseen kritiikkiä, sillä sama taktiikka ei ollut jymymenestys aiemmin Lumia 900 -mallin myynnin yhteydessä.

Lue myös:

    Uusimmat