Mainos

Nokia valmistautumassa joulun taikaan uudella otteella USA:ssa?

Nokia sai viime viikolla kritiikkiä päätöksestään myydä uutta Lumia 920 -lippulaivapuhelintaan Yhdysvalloissa vain teleoperaattori AT&T:n kautta.

Arvostelijoiden mukaan kyseinen yhden operaattorin taktiikka ei toiminut aiemminkaan toivotulla tavalla Lumia 900 -mallin tapauksessa.

Nokialla näyttäisi kuitenkin olevan taskussaan myös muita myyntikeinoja Yhdysvaltain merkittäviä joulumarkkinoita ajatellen.

WPCentral-sivustolla kerrotaan, että Nokialla on suunnitelmissa myydä ja markkinoida Lumia-kännyköitään suoraan ostoskeskuksissa, joissa tulvii ihmisiä joulumyynnin aikaan.

Nokian työpaikkailmoituksen mukaan yhtiö olisi palkkaamassa Yhdysvalloisa väkeä 12.11.-31.12. väliselle ajalle laitteiden suoramyyntiin ostoskeskuksiin sijoitettaviin kioskeihin.

WPCentralin tietojen mukaan työpaikkailmoituksia on lähetetty oppilaitoksiin, joista löytynee lisätienestejä kaipaavia tekniikkaorientoituneita opiskelijoita.

Sivustolla pohditaan, että kyseessä on hieno idea, jonka myötä Nokia pystyy kontrolloimaan tehokkaammin sanomaansa. Jos yhtiö perustaa myyntikioskeja ostoskeskusten avainpaikoille, niin ratkaisulla saattaa olla merkittävää myyntietua uusille Lumia 820- ja Lumia 920 puhelimille.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.