Nyt kiinnostaa Käärijän lätkäura – nousi kiekkosivustolla kärkeen NHL:n superlupauksen ohi

Näissä tunnelmissa Käärijä lähtee kohti Euroviisujen finaalia 1:04
Näissä tunnelmissa Käärijä lähtee kohti Euroviisujen finaalia

Käärijän eli Jere Pöyhösen pelaajahistoriaa tutkitaan nyt ahkerasti Eliteprospects-sivuston mukaan.

Liverpoolin Euroviisujen finaalin odotus tiivistyy ja samalla myös Suomen edustajan Käärijän eli Jere Pöyhösen hypetys kasvaa entisestään.

Valtava kiinnostus Käärijää kohtaan näkyy useissa kanavissa, ja nyt myös jääkiekon tilastointisivusto Eliteprospectsilla. Tällä hetkellä Pöyhönen on sivustolla eniten trendaava pelaaja, jopa ohitse kanadalaisen superlupaus Connor Bedardin sekä NHL-pelaaja Joseph Wollin. Mainittakoon, että Bedardia pidetään tulevan NHL-varaustilaisuuden varmana ykkösnimenä.

Pöyhönen on aikoinaan pelannut jääkiekkoa, ja nyt ihmiset etsivätkin ahkerasti tietoa hänen pelaajaurastaan. Sivustolla kerrotaan sekä Pöyhösen pelaajaspeksit että hänen joukkuehistoriansa. 

Vuosina 2009-2010 Pöyhönen on pelannut Kiekko-Vantaan U16 Akatemiassa. Kaudella 2010-2011 Pöyhönen on pelannut Itä-Helsngin Urheilijoiden U18-joukkueen riveissä ja ollut joukkueensa varakapteeni. 2011-2012 sekä 2012-2013 Pöyhönen pelasi samaisessa seurassa U20-joukkueessa. 

Euroviisujen finaali käydään Liverpoolissa lauantaina 13. toukokuuta. Käärijä edustaa Suomea kappaleellaan Cha Cha Cha ja on yksi viisujen suurimmista ennakkosuosikeista. 

Lue myös:

    Uusimmat