Nurmagomedovin serkku kehuskeli lyöneensä Conor McGregoria – esitteli UFC-kahakassa saamiaan mustelmia

UFC-mestari Habib Nurmagomedovin serkku Abubakar oli tapahtumien keskipisteessä, kun venäläistähden ja Conor McGregorin välinen titteliottelu päättyi kaaokseen.

Pääkuvan videolla tunnelmia Nurmagomedov-McGregor-ottelusta.

Nurmagomedov kukisti McGregorin neljännen erän kuritusotteella. Kaksikon välillä on ollut vihanpitoa jo pitkään – ja heti ottelun ratkettua räjähti.

Ärsytetty venäläismestari ryntäsi kehän reunojen yli McGregorin taustajoukkojen kimppuun, ja väkeä Nurmagomedovin nurkkauksesta syöksyi puolestaan lyömään McGregoria.

Yksi heistä oli Abubakar Nurmagomedov, joka kuvamateriaalin perusteella sai ensin iskun kasvoihinsa itseään puolustaneelta McGregorilta. Omien sanojensa mukaan Nurmagomedov antoi myös takaisin irlantilaistähdelle.

– Kiipesin kehään. Se irlantilaispaskiainen löi minua. Mutta minäkään en pidätellyt iskujani. Bam, boom, iskin häntä kahdesti, mustelmiaan YouTube-videolla esitellyt Abubakar Nurmagomedov totesi englanninkielisen RT-venäläissivuston mukaan.

– Papakhi (Khabib Nurmagomedovin valkoinen villahattu) esti minua, se oli vasemmassa kädessäni.

Abubakar Nurmagomedov on itsekin vapaaottelija, ja häntä saattaa uhata sanktiot osallisuudesta kahakkaan.

UFC:n johtaja Dana White kertoi poliisin pidättäneen kolme tilanteessa riehunutta Nurmagomedovin miestä. Heidät kuitenkin päästettiin vapaaksi, koska McGregor ei nostanut syytteitä.

Lue myös:

    Uusimmat