Nuorta miestä epäillään murhasta Tampereella – AL: Nainen löydettiin kuolleena asunnosta

Poliisi epäilee vuonna 2003 syntynyttä miestä murhasta Tampereella.

Poliisi aikoo vaatia miestä vangittavaksi henkirikoksesta epäiltynä huomenna. Asiasta on toimitettu ennakkotieto Pirkanmaan käräjäoikeudelle.

Käräjäoikeuden julkisten tietojen mukaan jutun tutkinnanjohtaja on Sisä-Suomen poliisin rikoskomisario Ona Autere. MTV Uutiset ei tavoittanut Auteretta kommentoimaan asiaa keskiviikkoaamuna.

Autere on aiemmin kertonut Aamulehdelle, että poliisi tutkii Tampereen Vuoreksessa sunnuntaina paljastunutta täysi-ikäisen naisen kuolemaa.

Naisen ruumis löydettiin Aamulehden mukaan yksityisasunnosta tarkistustehtävän yhteydessä. 

Iltalehden mukaan poliisi otti murhasta epäillyn miehen kiinni asiaan liittyen maanantaina 23. lokakuuta. 

Lehden haastattelussa tutkinnanjohtaja Autere kertoo, että mies ja nainen tunsivat entuudestaan. Hän ei kuitenkaan avaa kaksikon suhdetta tarkemmin.

Poliisi ei ole tiedottanut tapauksesta, eikä tutkinnanjohtaja Autere myöskään ole kommentoinut tapauksen yksityiskohtia, kuten epäillyn henkirikoksen tekotapaa julkisuudessa.

Käräjäoikeuden julkisista vangitsemistiedoista ei toistaiseksi selviä, milloin tai missä henkirikoksen epäillään tapahtuneen. Käräjäoikeudesta kerrotaan, että tiedot tulevat julkiseksi vasta huomenna vangitsemisoikeudenkäynnin yhteydessä. 

Naisen kuolemasta ensimmäisenä uutisoineen Aamulehden mukaan Vuoreksen kaupunginosaan liittyvissä sosiaalisen median ryhmissä etsittiin aiemmin kadonnutta 19-vuotiasta naista. 

Varmaa ei kuitenkaan ole, liittyvätkö sittemmin poistetut ilmoitukset henkirikosepäilyyn.

 

Lue myös:

    Uusimmat