Nuoret ottivat yhteen bussikuskin ja sivullisen kanssa Espoossa – poliisi tutkii useita epäiltyjä pahoinpitelyjä sekä somessa levinnyttä videota

Poliisi tutkii epäiltyjä pahoinpitelyjä, jotka tapahtuivat paikallaan seisoneessa bussissa Espoossa perjantaina 5. maaliskuuta. Rikosilmoituksia on kirjattu myös tapauksesta kuvattuun videoon liittyen.

Välikohtaus tapahtui perjantai-iltapäivällä, kun bussi oli pysähtyneenä Leppävaarassa Turuntiellä. Poliisin mukaan yksi matkustajista nousi kyytiin ilman matkalippua.

Kuljettaja pysäytti bussin asian selvittämiseksi, mikä johti lopulta sanaharkkaan sekä yhteenottoon, jossa oli osallisena kaksi nuorta sekä kuljettaja. Sekä kuljettaja että yhteenottoa estämään pyrkinyt sivullinen saivat lieviä vammoja. 

Poliisi on kirjannut tapaukseen liittyen useita epäiltyjä pahoinpitelyitä. Epäiltyinä ovat kaksi nuorta henkilöä, joista toinen ei ole rikosoikeudellisessa vastuussa.  

Paikalla ollut sivullinen kuvasi tilanteesta videon, jota on jaettu sosiaalisessa mediassa. Asiasta on tehty rikosilmoitus, ja poliisi tutkii tapausta nimikkeillä yksityiselämää loukkaava tiedon levittäminen, laiton uhkaus ja kunnianloukkaus.

Poliisi jatkaa asian selvittämistä, eikä tässä vaiheessa kommentoi tapausta enempää. 

Lue myös:

    Uusimmat