Nova: Tuomas Enbuske syö kohukääretorttua suorassa lähetyksessä

Radio Novan juontaja ja talkshow-isäntä Tuomas Enbuske aikoo maistaa viisi vuotta vanhan kääretorttua suorassa tv-lähetyksessä perjantaina.

KMV-lehti kertoi maanantaina vilppulaisen Kaarina Parviaisen viisi vuotta sitten hankkimasta valmiskääretortusta, joka ei vuosien varrella ole ulkoisesti muuttunut miksikään. Tuotteen parasta ennen -päiväys meni umpeen jo tammikuussa 2008, mutta torttu näyttää edelleen syömäkelpoiselta.

– Alkuun jo katsottiin, että siinä on noita E-aineita 13, että ei varmaankaan tule syötyä ja niinhän siinä kävi, Parviainen kertoi KMV-lehden haastattelussa.

Nyt Radio Novan juontaja, ja Enbuske & Linnanahde Crew talkshown isäntä Tuomas Enbuske on päättänyt selvittää, onko kääretorttu todella vielä syömäkelpoinen.

– Enbuske aikoo perjantaina avata vakuumin suorassa lähetyksessä ja haukata tätä ulkoisesti freshinä pysynyttä leivonnaista E-koodeja ja ikää kaihtamatta. Samalla torttu lähetetään laboratorioon tarkempiin tutkimuksiin, joiden tulokset julkaistaan myöhemmin, kerrotaan Radio Novan sivuilla.

Enbuske & Linnanahde Crew talkshow Subilla perjantaina klo 21

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat