Nousitko vuoteesta väärällä jalalla? 7 vinkkiä joilla pelastat päiväsi

Nousitko vuoteesta tänäaamuna väärällä jalalla? Haluaisitko töihin menon tai kotitöiden tekemisen sijasta jatkaa pääsiäislomaa ja jäädä sänkyyn makaamaan? Näillä neuvoilla teet huonosti alkaneesta päivästä paremman.

Seitsemän helppoa vinkkiä joilla saat päiväsi pelastettua!

1. Puhtaus piristää

Mars lämpimään suihkuun. Hyväntuoksuinen saippua ja pitkä lämmin suihku tekevät sinusta uuden ihmisen. Pese myös hiukset, sillä likaiset hiukset saavat sinut helposti tuntemaan olosi rähjäiseksi ja epävarmaksi.

2. Pukeudu parhaimpiisi

Vaikka et olisi menossa minnekkään muualle kuin lähikauppaan ruokaostoksille tai leikkipuistoon lasten kanssa, näe vaivaa pukeutuaksesi siististi. Verkkareissa oleilu ei taatusti saa sinua tuntemaan oloasi paremmaksi, päinvastoin.

3. Muista syödä kunnolla

Muistitko syödä aamiaisen? Ja ota huomioon, että kahvia ja tuoremehua ei lasketa aamiaiseksi. Syö siis jotain joka pitää sinut kylläisenä pitkään. Nälkäisenä ja verensokeri alhaalla olet vain pahalla päällä etkä saa mitään aikaiseksi. Yhdistelmä proteiineja ja hiilihydraatteja pitää sinut kylläisenä pitkään.

4. Pidä huolta itsestäsi

Älä unohda arkisen kiireen keskelläkään pitää huolta itsestäsi. Muista siis syödä päivittäiset terveydellesi tärkeät vitamiinit ja juoda päivän aikana runsaasti vettä.

5. Aloita jostain

Jos talosi on kaaoksessa herätessäsi, ei stressaaminen ja kotitöiden vältteleminen auta. Aloita yhdestä tehtävästä, ja siirry siitä muihin kun sinulla on energiaa ja aikaa. Usein kasautuneiden tehtävien ja töiden kanssa vaikeinta on aloittaminen. Petaa siis ensin sänky, tai tyhjennä tiskikone. Muut tehtävät hoituvat sen jälkeen jo huomattavasti helpommin.

6. Lue jotain inspiroivaa

Lue muutama rivi tai kappale suosikkikirjastasi, oli se mikä kirja tahansa. Kirjan teksti ja sanoma antavat sinulle muuta ajateltavaa ja kannustavat sinua päivän aikana.

7. Älä levitä pahaa oloa

Vaikka sinulla olisikin huono päivä, se ei tarkoita että myös perheesi, kollegoidesi ja ystäviesi tulisi kärsiä siitä. Yritä olla siis ystävällinen ja kärsivällinen läheisillesi omasta huonosta olostasi huolimatta. Hymyillessäsi muille myös oma päiväsi saattaa alkaa pikku hiljaa kirkastua.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja