Norjalaistähdet jättävät Tour de Skin kesken: "Ei mitään järkeä olla mukana"

Langrenn.com-sivusto kertoo, että Norjan huippuhiihtäjiin lukeutuvat Emil Iversen ja Maiken Caspersen Falla jättävät Tour de Skin kesken.

Iversenin tapauksessa keskeytyksen syynä oli vilustuminen. Kymmenentenä kiertueen kokonaistilanteessa olevan Iversenin kerrotaan matkustaneen takaisin Norjaan. Norjalainen oli reilun minuutin perässä Tour de Skitä johtavaa maanmiestään Johannes Hösflot Kläboa

– Ei ole mitään järkeä olla mukana, jos voi antaa vain 98 prosenttia, Iversen sanoi.

Iversen hiihti Tour de Skin avausmatkalla 15 kilometrin vapaan hiihtotavan kilpailussa Sveitsin Lenzerheidessä neljänneksi. Sprintissä Iversen oli 24.

Myös toinen norjalainen, sprinttitähti Falla jättää kiertueen kesken. Sunnuntain Lenzerheiden sprintissä toiseksi hiihtänyt Falla matkustaa takaisin kotimaahansa harjoittelua varten.

– Haluaisin mielelläni osallistua koko kiertueelle, mutta olen ollut kipeä ja minulta on jäänyt väliin pidempien matkojen kisoja sekä kovia harjoituksia. Minun täytyy matkustaa kotiin ja harjoitella, Falla sanoi VG:lle.

Falla oli 10 kilometrin vapaan tyylin kilpailussa 52:s ja koko kiertueella sijalla 32. minuutin ja 48 sekuntia kärkipaikkaa pitävää Venäjän Natalia Neprjajevaa jäljessä. Tour de Ski jatkuu uudenvuodenaattona Italian Toblachissa.

Lue myös:

    Uusimmat