Mainos

Nokia julkisti Symbian Annan ja kaksi uutta älypuhelinta

Nokia on esitellyt kaksi uutta älypuhelinmallia ja uudistetun Symbian Anna -käyttöjärjestelmän.

Päivitetyssä käyttöjärjestelmässä on mm. uudistetut kuvakkeet sekä käytettävyyttä parantavia ominaisuuksia, kuten entistä parempi tekstinsyöttö, nopeampi Internet-selain ja päivitetty Ovi Kartat -sovellus, kertoo Nokia tiedotteessaan.

Symbian-käyttöjärjestelmän viimeisimmässä versiossa on myös yrityskäyttäjille tarkoitettuja uusia ominaisuuksia, kuten yritystason turvallisuusratkaisut ja laitteistopohjainen salaus, sekä uusia sähköpostiominaisuuksia, kuten täysi kokouspyyntöjen tuki.

Yrityspuhelin ja viihdepuhelin

Nokia E6-mallin kerrotaan laajentavan yrityksille tarkoitettujen älypuhelinten valikoimaa, ja Nokia X7 -mallin kerrotaan puolestaan soveltuvan erityisesti viihdekäyttöön. Molemmissa uutuusmalleissa on Symbian-käyttöjärjestelmän viimeisin versio, Symbian Anna.

Nokia E6 -puhelimessa on täysimittainen QWERTY-näppäimistö ja korkearesoluutioinen kosketusnäyttö. Sen muotoilussa on käytetty lasin ja ruostumattoman teräksen kaltaisia materiaaleja.

Nokia X7 -mallissa on neljän tuuman näyttö, jonka kerrotaan sopivan hyvin pelaamiseen. Lisäksi laitteessa on kahdeksan megapikselin kamera, jolla voi valokuvien lisäksi tallentaa HD-laatuista videokuvaa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.