Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Niklas Hagmanin kassi:

Julkaistu 12.10.2001 10:26

- pinaatin lehtiä - porsaan sisäfile - 1 tlk papaijaa - vihreä omena - nuudeleita

Antti Vahteran ja Niklas Hagmanin menu:

Pinaattikeitto

2 dl pinaattia 2 dl kermaa 2 dl maitoa 1 rkl voita 1 silputtu sipuli mustapippuria suolaa

Nosta pinaatin lehdet hetkeksi kuumaan veteen, kaada vesi pois ja nosta lehdet jääveteen. Kuivaa lehdet ja silppua pieneksi. Kuullota sipulit ja lehdet kattilassa voin kanssa. Lisää kerma, maito, mausteet ja anna kiehua hetki. Voit halutessasi kuohkeuttaa tehosekoittimessa keiton tasaiseksi. Tarkista maku.

Pippuroidut porsaan noisetit & nuudeleita

150 g porsaan sisäfileetä henkeä kohden 2 dl kermaa 0,5 dl kokonaisia musta ja valkopippureita murskattuna nuudeleita

Poista porsaanfileestä kalvot ja rasvat. Leikkaa fileestä pieniä pihvejä ja painele kevyesti. Pyörittele pippurisekoituksessa ja lisää suola. Paista noisetit kevyesti vähässä öljyssä molemmin puolin. Lisää kerma ja anna hiljalleen hautua kypsäksi miedolla liedellä. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaisesti ja paista kevyesti paistinpannulla oliiviöljyssä rapeaksi.

Pinaatilla täytetty porsaanfileerulla

150 g porsaan sisäfileetä henkeä kohden 1 dl pinaatin lehtiä 1 rkl Dijon- sinappia 0,5 dl oliiviöljyä nuudeleita mustapippuria suolaa

Leikkaa porsaanfilee sivusta pitkittäin isoksi levyksi, niin että liha pysyy yhtenäisenä. Sivele pinnalle sinappia, pinaatin lehdet ja mausta. Kääri rulla kääretortun mallisesti rullalle. Sido narulla tai varmista varrastikuilla kiinnipysyvyys. Ruskista rulla paistinpannulla kevyesti ja paista 200 asteisessa uunissa noin 12- 15 minuuttia. Poista narut tai tikut lihasta ja kääri liha folioon noin 10 minuutiksi levähtämään ennen viipalointia. Lisää pinaatin lehdet tehosekoittimeen öljyn kanssa ja anna pyöriä tasaisen vihreäksi. Pyörittele ohjeen mukaisesti keitetyt ja kevyesti paistetut nuudelit pinaattiöljyssä ja tarjoile possunrullan kanssa.

Omena & papaijatorttu

pohja:

2,5 dl vehnäjauhoja 1 dl sokeria 0,5 dl leivinjauhetta 150 g voita 1 keltuainen

Sekoita jauhot, sokeri ja leivinjauhe. Lisää voi ja sekoita seos. Lisää keltuainen ja sekoita tasaiseksi. Anna taikinan hetki levähtää kylmässä jos aikaa on. Painele taikina paistovuokaan reunoja myöden. Lisää vuokaan joko pieneksi kuutioitua papaijaa tai omenaa ja ripottele pinnalle vähän sokeria. Paista 200 asteisessa uunissa noin 15- 20 minuuttia. Tarjoile jäätelön tai kermavaahdon kanssa.

Lisää aiheesta:

Inhottavasta silmäongelmasta ei kostutustipoilla pääse eroonYleellisen samppanjapullon historia yllättää: "Ei voi kätkeä pommia"Kuinka kauan avattu glögi säilyy? Vastaus saattaa yllättääTekokuusi vai aito kuusi? "Aidon kuusen kritiikki kohdistuu siihen, että se palvelee vain lyhyen aikaa"Näin sumuvaloja pitää oikeasti käyttää – "Valitettavan usein näkee..."Karjalanpiirakoita, muikkukukkoa ja omenalörtsyjä – Linnan juhlien tarjoilut julki!
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • Eilen19:08
    Silmäsairaudet

    Inhottavasta silmäongelmasta ei kostutustipoilla pääse eroon

  • Eilen18:15
    Kuohuviini

    Yleellisen samppanjapullon historia yllättää: "Ei voi kätkeä pommia"

  • Eilen17:15
    Juomat

    Kuinka kauan avattu glögi säilyy? Vastaus saattaa yllättää

  • Eilen14:32
    Joulu

    Tekokuusi vai aito kuusi? "Aidon kuusen kritiikki kohdistuu siihen, että se palvelee vain lyhyen aikaa"

  • Eilen11:59
    Liikenneturvallisuus

    Näin sumuvaloja pitää oikeasti käyttää – "Valitettavan usein näkee..."