Hyppää pääsisältöön
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista

Niklas Hagmanin kassi:

Julkaistu 12.10.2001 10:26

- pinaatin lehtiä - porsaan sisäfile - 1 tlk papaijaa - vihreä omena - nuudeleita

Antti Vahteran ja Niklas Hagmanin menu:

Pinaattikeitto

2 dl pinaattia 2 dl kermaa 2 dl maitoa 1 rkl voita 1 silputtu sipuli mustapippuria suolaa

Nosta pinaatin lehdet hetkeksi kuumaan veteen, kaada vesi pois ja nosta lehdet jääveteen. Kuivaa lehdet ja silppua pieneksi. Kuullota sipulit ja lehdet kattilassa voin kanssa. Lisää kerma, maito, mausteet ja anna kiehua hetki. Voit halutessasi kuohkeuttaa tehosekoittimessa keiton tasaiseksi. Tarkista maku.

Pippuroidut porsaan noisetit & nuudeleita

150 g porsaan sisäfileetä henkeä kohden 2 dl kermaa 0,5 dl kokonaisia musta ja valkopippureita murskattuna nuudeleita

Poista porsaanfileestä kalvot ja rasvat. Leikkaa fileestä pieniä pihvejä ja painele kevyesti. Pyörittele pippurisekoituksessa ja lisää suola. Paista noisetit kevyesti vähässä öljyssä molemmin puolin. Lisää kerma ja anna hiljalleen hautua kypsäksi miedolla liedellä. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaisesti ja paista kevyesti paistinpannulla oliiviöljyssä rapeaksi.

Pinaatilla täytetty porsaanfileerulla

150 g porsaan sisäfileetä henkeä kohden 1 dl pinaatin lehtiä 1 rkl Dijon- sinappia 0,5 dl oliiviöljyä nuudeleita mustapippuria suolaa

Leikkaa porsaanfilee sivusta pitkittäin isoksi levyksi, niin että liha pysyy yhtenäisenä. Sivele pinnalle sinappia, pinaatin lehdet ja mausta. Kääri rulla kääretortun mallisesti rullalle. Sido narulla tai varmista varrastikuilla kiinnipysyvyys. Ruskista rulla paistinpannulla kevyesti ja paista 200 asteisessa uunissa noin 12- 15 minuuttia. Poista narut tai tikut lihasta ja kääri liha folioon noin 10 minuutiksi levähtämään ennen viipalointia. Lisää pinaatin lehdet tehosekoittimeen öljyn kanssa ja anna pyöriä tasaisen vihreäksi. Pyörittele ohjeen mukaisesti keitetyt ja kevyesti paistetut nuudelit pinaattiöljyssä ja tarjoile possunrullan kanssa.

Omena & papaijatorttu

pohja:

2,5 dl vehnäjauhoja 1 dl sokeria 0,5 dl leivinjauhetta 150 g voita 1 keltuainen

Sekoita jauhot, sokeri ja leivinjauhe. Lisää voi ja sekoita seos. Lisää keltuainen ja sekoita tasaiseksi. Anna taikinan hetki levähtää kylmässä jos aikaa on. Painele taikina paistovuokaan reunoja myöden. Lisää vuokaan joko pieneksi kuutioitua papaijaa tai omenaa ja ripottele pinnalle vähän sokeria. Paista 200 asteisessa uunissa noin 15- 20 minuuttia. Tarjoile jäätelön tai kermavaahdon kanssa.

Lifestyle

Lisää aiheesta:

ViikkohoroskooppiVaro, ettet pilaa silmälasejasi ruokaa laittaessasi – "Yleisin syy siihen, että laseissa näkyy vaurioita"Kuinka monta piparia on turvallista syödä? Yhdessä mausteessa piilee vaaraMunkkihylkeen viimeinen toivo? Kreikka perustaa suojelualueita turistien hätyyttämille eläimilleNämä ovat joulun vaaranpaikat lemmikille – "Hyvin myrkyllisiä"Yksi ainesosa saa riisipuuron maistumaan taivaalliselta!

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 00:00
    Horoskooppi

    Viikkohoroskooppi

  • Eilen19:02
    Silmälasit

    Varo, ettet pilaa silmälasejasi ruokaa laittaessasi – "Yleisin syy siihen, että laseissa näkyy vaurioita"

  • Eilen17:33
    Jouluruoka

    Kuinka monta piparia on turvallista syödä? Yhdessä mausteessa piilee vaara

  • Eilen14:45
    Hylkeet

    Munkkihylkeen viimeinen toivo? Kreikka perustaa suojelualueita turistien hätyyttämille eläimille

  • Eilen12:33
    Joulu

    Nämä ovat joulun vaaranpaikat lemmikille – "Hyvin myrkyllisiä"