- pinaatin lehtiä - porsaan sisäfile - 1 tlk papaijaa - vihreä omena - nuudeleita
Antti Vahteran ja Niklas Hagmanin menu:
Pinaattikeitto
2 dl pinaattia 2 dl kermaa 2 dl maitoa 1 rkl voita 1 silputtu sipuli mustapippuria suolaa
Nosta pinaatin lehdet hetkeksi kuumaan veteen, kaada vesi pois ja nosta lehdet jääveteen. Kuivaa lehdet ja silppua pieneksi. Kuullota sipulit ja lehdet kattilassa voin kanssa. Lisää kerma, maito, mausteet ja anna kiehua hetki. Voit halutessasi kuohkeuttaa tehosekoittimessa keiton tasaiseksi. Tarkista maku.
Pippuroidut porsaan noisetit & nuudeleita
150 g porsaan sisäfileetä henkeä kohden 2 dl kermaa 0,5 dl kokonaisia musta ja valkopippureita murskattuna nuudeleita
Poista porsaanfileestä kalvot ja rasvat. Leikkaa fileestä pieniä pihvejä ja painele kevyesti. Pyörittele pippurisekoituksessa ja lisää suola. Paista noisetit kevyesti vähässä öljyssä molemmin puolin. Lisää kerma ja anna hiljalleen hautua kypsäksi miedolla liedellä. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaisesti ja paista kevyesti paistinpannulla oliiviöljyssä rapeaksi.
Pinaatilla täytetty porsaanfileerulla
150 g porsaan sisäfileetä henkeä kohden 1 dl pinaatin lehtiä 1 rkl Dijon- sinappia 0,5 dl oliiviöljyä nuudeleita mustapippuria suolaa