Mainos

Niinistö ja Haukio vierailevat Buckinghamin palatsissa – katso video ja kuvat

Presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio tapaavat tänään Buckinghamin palatsissa kuningatar Elisabetin.

Adjutantti Jukka Jokinen tasavallan presidentin kansliasta kertoi, että Lontoon olympialaisia seuraavan presidenttiparin päivä Lontoossa on sujunut mukavasti.

– Erittäin hyvillä mielin he lähtivät kohti palatsia, matkalla mukana oleva Jokinen sanoi MTV3 Uutisille.

Jokisen mukaan Niinistö ja Haukio ovat tutustuneet tänään muun muassa kisaohjelmaan ja valmistautuneet kuningatar Elisabetin vastaanotolle, jonne on kutsuttu olympialaisiin saapuneita valtion päämiehiä. Vastaanoton jälkeen ohjelmassa on osallistuminen kisojen avajaisiin.

Olympiatulen sytyttäjää arvaillaan

Lontoon kesäolympialaiset avataan tänään uudella Olympiastadionilla virallisesti Suomen aikaa kello 23. Olympialaisten kolmetuntinen avajaisohjelma on tarkoin vartioitu salaisuus, samoin kuin olympiatulen sytyttäjä. Kisahumua paikan päällä seuraava MTV3 Uutisten kirjeenvaihtaja Pasi Myöhänen sanoi, että olympiatulen sytyttäjää arvaillaan kiivasti Lontoossa.

– Varmaa tietoa vielä ei ole, mutta vedonlyöjien suosikki on Roger Bannister, joka juoksi mailin ensimmäisenä alle neljän minuutin. Toinen veikkausten kohde on jalkapalloilija David Beckham, jolla on sanottu olevan jonkilainen rooli avajaisseremoniassa. Kyse on siis pelkästä arvailusta, Myöhänen sanoi.

Suomen lippua uudella stadionilla kantaa uimari Hanna-Maria Seppälä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.