Nicole Kidman: Tyttäreni on stylistini

Katie Holmes ei ole ainoa Hollywood-tähti, joka antaa tyttärensä valita vaatteensa. Näyttelijä Nicole Kidman paljasti, että hänkin antaa paljon arvoa kaksivuotiaansa mielipiteille vaatteiden valinnassa.

Tee tilaa uudelle alle viisivuotiaalle stylistille, Suri Cruise! Nimittäin näyttelijä Nicole Kidmanin ja laulaja Keith Urbanin kaksivuotias tytär Sunday Rose rakastaa vaatteita vähintäänkin yhtä paljon kuin tyylikäs äitinsä.

– Sunday Rosella on melko vahvat näkemykset. Hän osaa valita nätit mekot, joten hänellä on paljon vaikutusvaltaa siihen, mitä puen ylleni Oscar-gaalaan. Pitäkää peukkuja – saatan saapua paikalle balettihameessa, Kidman kertoi UsMagazine.comille Oscar-ehdokkaiden virallisessa lounastilaisuudessa Beverly Hillsissä.

Sillä välin kun Kidman vietti iltapäivää jutellen toisten Oscar-ehdokkaiden Jennifer Lawrencen ja Natalie Portmanin kanssa, hänen vastasyntynyt tyttärensä Faith Margaret lepäili sikeästi kotosalla. Sunday Rose viihtyi äitiä odotellessa Kidmanin ystävättären kanssa maalaismarkkinoilla.

MTV3/Helmi

Kuva: WireImage/AOP

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja