Nico Rosbergilta yllättävä näkemys Lewis Hamiltonista – ”Oliko edes rangaistuksen arvoinen”

Vuoden 2016 F1-maailmanmestari Nico Rosberg iski yllättävän näkökulman pöytään entisestä vihamiehestään Lewis Hamiltonista. Rosbergin mukaan Hamiltonia ei olisi välttämättä tarvinnut rangaista sunnuntain Brasilian GP:n tapahtumista.

Hamiltonille annettiin viiden sekunnin aikarangaistus tilanteesta, jossa hän osui Red Bullin thaimaalaiskuskin Alexander Albonin kanssa yhteen.

Hamilton yritti ohittaa Albonin sisäkautta. Aikeet johtivat siihen, että Hamilton pyöräytti Albonin, joka tipahti joukon hännille.

Vuonna 2016 veristä mestaruustaistoa Hamiltonia vastaan käynyt Rosberg näkee, että Albon ei ollut täysin puhdas pulmunen tilanteessa.

– Albon jätti oven aivan raolleen. Lewis pystyi liukumaan sisään ja hän pääsi itseasiassa aika lähelle. En oikein tiedä, että oliko tuo edes rangaistuksen arvoinen, Rosberg pohti Youtube-blogissaan.

– Varsinkin jos miettii sitä, että millaisia rangaistuksia ja päätöksiä on aiemmin tällä kaudella nähty. En olisi välttämättä antanut tuosta.

– Koska Albon on myös osaltaan syypää tuohon kolariin. Ei se ollut 100-prosenttisesti Lewisin vika. Albonin ei olisi pitänyt jättää ovea auki. Ja kun hän jätti, niin sitten hänen olisi pitänyt antaa Lewisille tilaa mutkan ajamista varten, Rosberg mietti.

Albon itse vetosi siihen, että hän ei ”osannut varautua Hamiltonin ohitusyritykseen kyseisessä paikassa”.

– Tuo ei ole mikään validi perustelu, Rosberg painotti ja summasi:

– Joo, kyllä, tuo oli enemmän Lewisin vika, mutta olisi ollut ihan kivaa, jos tuosta ei olisi annettu rangaistuksia. Antakaa kuljettajien kisata. Aisat kyllä järjestyvät itsekseen.

Rosbergin tuorein videoläpikäynti:


Lue myös:

    Uusimmat