Nico Rosberg tylynä Sebastian Vettelin tunaroinnista: "En voi uskoa"

1:55

Sebastian Vettel lähti Monzaan suurimpana voittajasuosikkina, mutta jäi neljänneksi. Vuoden 2016 maailmanmestari Nico Rosberg hämmästelee Vettelin virheherkkyyttä.

Vettel osui startin jälkeen Lewis Hamiltonin autoon rikkoen etusiivekkeensä. Rosberg laittoi tapauksen täysin Vettelin piikkiin.

– Mielestäni se oli 100 prosenttisesti Sebastianin virhe. Sebastian meni liian syvälle, törmäsi Lewisiin ja pyörähti. Se ei ollut hyvä, Rosberg sanoi Sky Sportsin F1-lähetyksessä.


Vettel on tällä kaudella tehnyt useita virheitä. Hockenheimin kotikisassaan hän liukasteli ulos radalta ja joutui keskeyttämään.

Virheidensä myötä Vettel on antanut Hamiltonille paljon tasoitusta Hamiltonin johtaessa MM-sarjaa 30 pisteen turvin.

Rosbergia Vettelin virheherkkyys hämmästyttää.

– En voi uskoa, että hän tekee näitä virheitä yhä uudelleen ja uudelleen. Sillä tavalla ei voi voittaa Lewis Hamiltonia, Rosberg tylyttää Vetteliä.

Puheet Vettelin heikosta paineensietokyvystä ovat voimistuneet. Viime keskiviikkona hän kolaroi hitaassa vauhdissa seinään Ferrarin näytösajossa Milanossa. Vetteliltä nähtiin ulosajo myös Monzan perjantain harjoituksissa syyn oltua ajoneuvon kuljettajan virheellisessä toiminnassa.

Lauantaina aika-ajoissa Vettel jäi toiseksi. Hän väitti Kimi Räikkösen saavuttaneen paalupaikan paremman imuavun avulla ja ilmoitti Ferrarille, että "puhutaan jälkikäteen".

Moinen protestointi herätti keskustelua, että riittääkö Vettelin henkinen sietokyky enää mestaruuteen?

0:45

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja