NHL-pelaajan syöpähoidot loppuivat kolme viikkoa sitten – on palaamassa pudotuspeleihin

10:00
Koronatartunnat ovat hankaloittanet NHL-kauden jatkamista harjoitusleirien alla.

Viime joulukuusta lähtien sivussa NHL-seuransa Philadelphia Flyersin miehistöstä ollut ruotsalaiskiekkoilija Oskar Lindblom saattaa palata joukkueensa vahvuuteen viikon päästä alkavissa pudotuspeleissä.

23-vuotiaalla Lindbomilla todettiin ennen joulua luusyöpä, jonka hoidot päättyivät vasta heinäkuun 2. päivänä. Kauden lopun viivästyminen koronaviruksen takia mahdollisti kuitenkin harjoituksiin paluun juhannuksen jälkeen.

Flyers etenee asian kanssa pelaajan terveys edellä, mutta keskiviikkona uuden sopimuksen seuran kanssa allekirjoittanut Lindblom saattaa pelata jo elokuun alun pudotuspeleissä, jotka järjestetään tarkoin turvallisuustoimin Torontossa ja Edmontonissa.

– Olemme toiveikkaita, että Oskar on yksi 31 pelaajastamme, jotka tuomme Toronton "kuplaan", toteaa Flyersin manageri Chuck Fletcher NHL.comille.

– Teemme töitä sen eteen. Katsotaan, miten seuraavat muutaman päivää menevät, mutta se on tavoitteemme. Koko organisaatiomme uskoo Oskariin täydestä sydämestään. Pelaajamme uskovat häneen, (valmentaja Alain Vigneault) uskoo häneen. Ja minä uskon häneen, Fletcher sanoo.

Lindblom on nimetty ehdokkaaksi Bill Masterton -palkinnon saajaksi sinnikkyydestä, urheiluhengen osoittamisesta ja omistautumisesta jääkiekolle. Hänellä on taskussaan uusi kolmen vuoden sopimus, jonka arvo on yhdeksän miljoonaa dollaria.

– Haluan kiittää Flyersia tämän mahdollisuuden antamisesta minulle ja odotan päivää, joilloin palaan takaisin ja pääsen vaikuttamaan joukkueen menestykseen, Lindblom toteaa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja