NHL:n All Stars -otteluun suomalaisten vyöry – nyt AHL:n tähdistöottelu sai mukaan kolme tulikuumaa suomalaista

Suomalaisten vyöry NHL:n All Stars -tapahtumaan sai jatkoa farmiliigan puolella, kun kolme kotimaan kiekkoilijaa valittiin mukaan AHL:n tähdistöotteluun.

Suomalaisista AHL:n neljään divisioonajoukkueeseen pääsivät mukaan Charlotten hyökkääjä Janne Kuokkanen, Springfieldin sentteri Henrik Borgström ja Iowan maalivahti Kaapo Kähkönen.

Näistä Borgström on ollut jo pitkään mukana Florida Panthersin NHL-miehistössä, joten hänen osallistumisensa 27.–28. tammikuuta järjestettävään AHL-tapahtumaan on vaakalaudalla.

Borgström on pelannut AHL:ssä lähes piste per peli -tahtia. Hän on iskenyt 24 ottelussa 5+17=22 pistettä. Kuokkanen on idän kärkijoukkue Charlotten toiseksi paras pistemies tehtyään 29 ottelussa tehot 11+16=27.

Kaapo Kähkönen on puolestaan nostanut torjunnoillaan Iowa Wildin läntisen konferenssin kärkijoukkueeksi. Hän on hikoillut maalillaan jo 42 ottelun verran 2,42 päästetyn maalin keskiarvolla ja 91,8 prosentin torjuntavarmuudella.

Aiemmin tällä viikolla Sebastian Aho, Mikko Rantanen, Miro Heiskanen ja Pekka Rinne valittiin mukaan NHL:n tähdistöotteluun. Lisäksi Patrik Laine nimettiin divisioonansa varamieheksi.

Lue myös:

    Uusimmat