NHL-miljonääri Mikko Koivu aloitti armeijan!

Minnesota Wildin kapteeni Mikko Koivulla on tänään mielenkiintoinen päivä. Ensin Koivu astuu armeijan harmaisiin Lahdessa ja liittyy myöhemmin illalla Leijonien MM-leiriryhmään.

Mikko Koivu näyttää loistavaa esimerkkiä muille. Turkulainen menee 27-vuotiaana miljonäärinä armeijaan. Palveluspaikkana on Lahden Urheilukoulu.

– Intti on loukkaantumisten takia siirtynyt. Viime keväänä mun piti hoitaa asia pois päiväjärjestyksestä, mutta jouduin kauden jälkeen kahteen eri leikkaukseen. Minulle armeija on kunnia-asia, ja se on syy miksi haluan sen hoitaa, Koivu sanoi MTV3:lle.

– Nyt on hyvä tilaisuus suorittaa asia hyvässä yhteistyössä puolustusvoimien kanssa. Ei ole playoffs-pelejä pelattavana ja paikat ovat kunnossa, turkulainen jatkoi.

Koivulle on räätälöity erikoisohjelma armeijan suorittamiseksi mahdollisimman vähän urakehitystä haittaavalla tavalla.

Seurajohto ymmärsi

Koivu on Minnesota Wildin kapteeni. Keskushyökkääjä solmi viime kesänä 7-vuotisen ja peräti 47,5 miljoonan dollarin sopimuksen Wildin kanssa. Siksi on varsin ymmärrettävää, että NHL-organisaation johto oli hieman ihmeissään kuullessaan kapteeninsa lähtevän Suomen armeijaan.

– Heidän ensi reaktio oli se, että minun pitää pystyä valmistautumaan sataprosenttisesti ensi kauteen. He olivat ensin myös hieman huolissaan mun terveydestä, olenhan heidän pelaaja, Koivu paljasti.

– Mutta he olivat myös varsin positiivisia ja antoivat tälle asialle tukensa. He ymmärsivät, että intti pitää hoitaa.

Katso Mikko Koivun haastattelu (haastattelijana Timo Kunnari):

Lue myös:

    Uusimmat