NHL-hyökkääjä sai potkut 12 päivän pestin jälkeen

12 päivää sitten jääkiekon NHL:ssä pelaavan Arizona Coyotesin kanssa sopimuksen tehnyt Alex Galchenyuk on saanut potkut, kertoo ESPN:n toimittaja Greg Wyshynski.

11 kautta NHL:ssä kiekkoillut ja 654 runkosarjan ottelua pelannut (tehopisteet 146+208=354) Galchenyuk valittiin kolmantena varauksena NHL:ään vuonna 2012. Sen jälkeen tie on vienyt varausjoukkue Montreal Canadiensin kautta Arizonaan, Pittsburgh Penguinsiin, Minnesota Wildiin, Ottawa Senatorsiin ja Colorado Avalancheen.

Galchenyuk pelasi viime kaudella vain 11 ottelua Coloradossa. Suurempi osa sarjapelejä kertyi AHL-joukkue Colorado Eaglesissa. Hän sai silti sopimuksen ensi kaudesta Arizonan kanssa. Se oli jo kolmas kerta, kun 29-vuotias hyökkääjä siirtyi Arizonan paitaan. 

Vain 12 päivää myöhemmin tuli tieto, että Galchenyuk on saanut potkut seurasta. Sopimuksen purkamisesta ei annettu minkäänlaisia yksityiskohtia. ESPN:n Wyshynski uskoo, että yllätyspäätöksen takana on jotain jääkiekon ulkopuolelta.

– Lähde sanoo, että Coyotes on saanut tietoonsa Galchenyukiin liittyvän tilanteen jään ulkopuolelta, mikä ei ollut aiemmin joukkueen tiedossa, Wyshynski kirjoitti Twitterissä.

Lue myös:

    Uusimmat