New Yorkin kuvernööristä taas uusia seksisyytöksiä: ”Liian pitkää, tiukkaa ja intiimiä halailua”

New Yorkin kuvernööriä Andrew Cuomoa vastaan on noussut uusia syytteitä seksuaalisesta ahdistelusta.

Jo entuudestaan kaksi naista on syyttänyt Cuomoa sopimattomasta käytöksestä. Nyt syyttäjien joukkoon on liittynyt kaksi uutta naista. Asiasta uutisoi mm. New York Post.

Cuomon entinen viestintäavustaja Karen Hinton kertoo Cuomon halanneen häntä ”liian pitkään, liian tiukasti ja liian intiimisti” himmeästi valaistussa hotellihuoneessa Los Angelesissa vuonna 2000.

Vuosina 2013-2015 Cuomon avustajana toiminut Ana Liss puolestaan kertoo Cuomon käyttäytyneen sopimattomasti häntä kohtaan. Liss kertoo nyt tunteneensa itsensä "pelkäksi hameeksi". Hänen mukaansa Cuomo oli mm. kosketellut häntä ja kutsunut häntä kullaksi (sweetheart).

Jo aiemmin kaksi naista on syyttänyt Cuomoa seksuaalisesta ahdistelusta. Cuomon entisen terveyspoliittisen neuvonantajan mukaan Cuomo häiritsi häntä seksuaalisesti viime keväänä.

Ex-alaisen mukaan Cuomo ei kosketellut häntä, mutta vihjaili seksuaalissävytteisesti. Naisen mukaan Cuomo, 63, oli esimerkiksi todennut 25-vuotiaalle alaiselleen olevansa "avoin tapailemaan 20-vuotiaita naisia".

Kuvernöörin neuvonantajana vuosina 2015–2018 työskennellyt nainen kertoi, että kuvernööri oli muun muassa suudellut ja kosketellut häntä ilman lupaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja