New England Patriotsin omistaja pidätetty – syytetään seksin ostamisesta

Amerikkalaisen jalkapallon NFL:n Super Bowlin kolmesti 2010-luvulla voittaneen New England Patriotsin omistaja Robert Kraft on pidätetty. Häntä syytetään seksin ostamisesta.

Kraft on yksi 25 miehestä, jotka ovat nyt syytettynä. Pidätykset tapahtuivat poliisin useihin prostituutiorinkeihin tehtyjen ratsioiden jälkeen. Poliisin mukaan sillä on videomateriaalia, jossa Kraft harrastaa kahdessa eri tapauksessa seksiä prostitoidun kanssa.

Seksin ostamiset ovat tapahtuneet hierontasalongeissa kuukausi sitten. CBS:n mukaan Kraft on pidätetty ratsioiden jälkeen. Tutkinta on kestänyt kahdeksan kuukautta ja yli sata miestä on tunnistettu tutkinnan aikana. Heistä 25 on nyt syytettynä.

Kraftin puhemies antoi lausunnon tapauksesta Twitterissä.

– Me kiellämme herra Kraftin osallistuneen mihinkään laittomaan toimintaan. Koska kyseessä on oikeudellinen asia, emme kommentoi tapausta enempää, luki twiitissä.

Kraft on ollut seuran omistajana vuodesta 1994 lähtien. Hän on itse rahoittanut seuran stadionin, jonka hän myös omistaa. Kraftin omaisuuden kerrotaan olevan lähellä 6,2 miljardia euroa.

New England Patriots on yksi menestyneimmistä NFL-seuroista kautta historian. Se jakaa yhdessä Pittsburgh Steelersin kanssa ykköstilan Super Bowlin voittojen määrässä. Kuudes mestaruus tuli helmikuussa Los Angeles Ramsia vastaan.

Lue myös:

    Uusimmat