Neljä lasta loukkaantui rajussa ulosajossa Jämijärvellä, kuskina 13-vuotias – poliisilta painava viesti nuorille juhannuskuskeille

Jamijärvellä ulosajo, neljä nuorta loukkaantui 4:10
Katso video: Tämä Jämijärven turmasta tiedetään. Komisario Reijo Pennasella on myös painava viesti juhannuksen autoilijoille.

Jämijärvellä sattui torstai-iltana henkilöauton ulosajo, jossa loukkaantui neljä alle 15-vuotiasta lasta. Kuskina toimi 13-vuotias lapsi.

Poliisi on aloittanut tutkinnan asiasta. Komisario Reijo Pennanen Lounais-Suomen Poliisista kertoo kyseessä olevan yksittäisen henkilöauton ulosajo jyrkästi kaartuvassa mutkassa.

– Ajoneuvo on ajautunut tieltä ulos ja pyörinyt ajoradan ulkopuolella katon kautta ympäri muutaman kerran, Penannen kertoo.

Poliisin mukaan auton kyydissä oli neljä alle 15-vuotiasta henkilöä, joista kolme loukkaantui vakavammin ja yksi lievemmin. Tilannekeskuksella ei ole tarkempaa tietoa vammojen yksityiskohdista.

Ajokeli on ollut tapahtuman aikaan kuiva.

Malttia liikenteeseen

Torstaina sattui myös toinen vakava auto-onnettomuus, jossa kuoli yksi nuori. Henkilöauto ajoi suurta nopeutta päin rakennuksen seinää Nurmijärven Klaukkalassa. Kyydissä oli yhteensä viisi nuorta, joista kolme loukkaantui.

Poliisi toivoo malttia juhannuksen menoliikenteeseen, joka on perjantaina vielä suhteellisen vilkasta. 

Poliisi myös valvoo liikennettä kattavasti koko juhannuksen ajan. 

– Niin nopeusvalvontaa kuin puhallusratsioitakin tehdään ympäri vuorokauden. Jonkun verran on ollut ylinopeuksia ja rattijuopumuksia, mutta ei normaaliin viikonloppuun verrattuna huomattavia määriä onneksi.

Katso komisario Reijo Pennasen haastattelu ylläolevalta videolta. 

Lue myös:

    Uusimmat